Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio cu alimentare asimetrica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 116
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu mai sta pe ganduri .Fa amplificatorul din almanahul tehnium si o sa fii multumit.Ampliful are multe avantaje,>E simplu , ieftin si destul de bunicel.

Dupa anul nou o sa ma apuc sa fac doua.Nu trebuie sa cumpar nici macar o piesa pentru el,doar ca nu-mi ajunge placa pentru cablaj,am prapadit-o pe kit-uri cu integrate care oricum nu le folosesc ca n-am cu ce le alimenta la maxim:)) va trebui sa ma aprovizionez
Link spre comentariu

Poti folosi orice suport electroizolant. Pot fi chiar cablaje de la aparate. Indepartezi componentele si traseele de cablaj asa cum ai citit acolo. Apoi regauresti dupa necesitatile cablajului tau. Legaturile intre componente se fac pe spate cu sirma dezizolata.

Uite un exemplu cum arata o placa de cablaj reutilizata viewtopic.php?f=40&t=96336&p=871582#p871582

Iar aceasta este o imagine cu conexiunile dupa spatele placii.

Posted Image

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Pot folosi ca finali de proba tranzistori de putere de la deflexie TV sau altceva? Spre exemplu S2000A3 .Stiu ca nu sunt pentru audio dar macar sa testez daca am facut corect amplificatorul.Daca vad ca nu se intampla nimic dubios pun finalii buni.Dar se poate testa cu astfel de tranzistori chiar daca nu sunt pentru audio?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări