Vizitator costyn_man Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 Am intrat in posesia unei alarme Clifford Bullet 2 adusa din SUA, detasat are un sezor pe care scrie "piezo sensor", ce anume face el?Este pe baza de vibratii sau un al mod de avertizare, pentru ca nu are decit un singur buton de reglaj in comparatie cu alarmele din UE care au doua butoane de reglaj. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 Probabil este ceva gen microfon piezo. La socuri scoate un semnal. Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 la asta m-am gindit si eu, dar in mod normal ar trebui sa aiba doua butoane de reglaj, unul sensibilitatea iar celalalt frecventa de raspuns.asta are doar unul si pina cind nu o montez, mai dureaza, voiam sa ma edific asupra lui.alte pareri? Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 au aparut la noi, in ultima periaoda senzori cu 2 reglaje, unul pentru soc puternic si unul pentru soc mic, dar exista si cu un singur reglaj... sincer, mie mi se pare inutil un asemenea senzor.. sunt sanse mici sa-ti sparga geamul sau s-o loveasca puternic..altfel alarma incepe sa chitaie la trecerea unui camion pe langa masina... mai util mi se pare senzorul http://www.spot.ro/produs.php?idprod=215&idcat=907 Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 La masina nevestei am un Eagle Master dar nu stiu ce model, senzorul este cu doua relaje iar daca pe linga masina trece un camion nu se declanseaza in schimb daca ai lovit putin caroseria imediat incepe sa urle.Apropo, stiti ce firma face alarmele K9?Nu am gasit nici un link care firma costructoare. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 depinde cum sunt reglate cele 2 potentiometre.. eu le-am dat la minim, deci imi trebuie o explozie pe langa masina ca sa chitaie... despre K9 .. http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ala ... 4%83&meta= dupa ce gasii io e prin Argentina facuta .. da' nu m-ar mira sa fie tot Taiwan Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 multam pentru link-uri, niq, ramin dator :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum