Vizitator inepatorul Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 am construit acest cnc foarte mare pentru a lucra cu el la lemn,insa deocamdata nu vreau sa il dotez la maxi cu partea electronica din lipsa de fonduri; pentru moment o sa luctrez cu el cu ajutorul matritelor acuma ce vreau eu; as vrea diferite pareri si sugestii pentru partea de rulare(tragere impingere),cum e mai bine sa o fac,cu suruburi sau cu lant; mentionez ca aparatul are 240cm/145 cm multumesc Link spre comentariu
Vizitator inepatorul Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 am incercat sa fac o poza mai clara dar nu am cu ce,o sa revin cu altele mai explicite Link spre comentariu
catalin Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 suruburi trapeizoidale !!! ideal ar fi cu suruburi cu bile !vezi cai cam firava constructia masini o sa itzi vibreze Link spre comentariu
teleflyer Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 daca il folosesti pt lucrul in lemn cremaliere pe y, e mult mai bine decat surub de 2.4m. pe celelalte ideal ar fi surub cu bile/trapez. Link spre comentariu
Vizitator inepatorul Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 multumesc de sfaturi,nu cred ca este firava,din moment ce are peste 300kg,toate cele 3 ghidaje sunt din fier masiv,doar acele 2 mari cantarest aproape 100kg de folosit o sa il folosesc doar la lemno sa mai pun niste poze saptamana aceasta cu continuarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum