dan cod Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Am atasat doua dumpuri.Eu as inversa intre ele si doua din intrarile la placa TK albastru si verde de ex sa vad totusi daca tunul de albastru este ok. Link spre comentariu
denzel Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Dl. DAN am facut ce mi sugerati d-voastra si TC e OK, am bagat IN verde in IN albastru si i-mi apare albastru pe ecran, Bout din proc. are o valoare mica 1,2v si ma gandesc sa-l amplific cu un tz. ca sa-mi deschida amplif. de Blue. Multumesc frumos pt. Dump uri , trebuie sa mi fac un programator sa scriu o memorie sa vad ce iasa. Link spre comentariu
doru tv Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 inainte de experimentul de amplificare ne recomandat achizitionati un programator cu prog ponyprog2000 si un dump adecvat.succes Link spre comentariu
denzel Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 va salut din nou, am rescris memoria cu cele 2 dump-ri de mai sus de la dl. DAN si rezultatul e negativ in continuare ,tot 1,2 v am pe Bout procesor ,rog daca mai are cineva alte dump-uri sa le ataseze. Multumesc frumos. Link spre comentariu
denzel Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Dl. Florin Iordache nu are nici un dump pt acest tv, nici dl. Leoncris ? sau altcineva... Link spre comentariu
attilaa0 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Buna !Nu am dumpul exact dar merita incercat. Link spre comentariu
denzel Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Multumesc Attilaa dar nu merge cu dump-ul tau, tv e TV29PAL si difera proc.! Link spre comentariu
RockDok Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Nu reusesc pentru nimic in lume sa intru in meniul service la un TV Ivory TV29PAL, sasiu PH02 cu TDA9361. Nici tasta ascunsa in telecomanda nu am gasit. Combinatiile de taste cautate nu au dat nici un rezultat. Problemele pe care as vrea sa le corectez sint: in partea de jos stinga imaginea este marita, coltul imaginii iese din ecran, pare o distorsiune trapez cu latura mare jos, afara de aceasta parca lipseste un pic de albastru din alb, prea cald dupa gustul meu. Telecomanda este RS02-UOC-14.Ori si ce sugestie este binevenita chiar si sa-l car spre cel mai apropiat tomberon desi altfel merge bine. Multumiri. Link spre comentariu
cristronic Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Pentru reglaje E-W ,nu ai niste semireglabili pe sasiu ? In meniul service,doar reglajele pentru baleiaj vertical. Link spre comentariu
Marian C Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 pune te rog o poza cu telecomanda, nu gasesc, mersi Link spre comentariu
cristronic Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Telecomanda aia nu se gaseste din cate stiu eu.Merge telecomanda din oferta Canton -poz.23 sau MFY1491. Link spre comentariu
RockDok Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Am atasat poza cu telecomanda. Distorsiunea nu este suparatoare mai mult ma supara culorile, prea calde, in ideea mea prea putin albastru. Spre rusinea mea nu m-am uitat la semireglabilele pentru baleaj orizontal, am fost convins ca reglajele se fac din meniul service. Link spre comentariu
Marian C Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 eu zic sa nu umbli la potentiometrepoti pune o poza si cu tv-ul functionand sa vedem despre ce e vorba Link spre comentariu
RockDok Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Am sa incerc sa captez o poza semnificativa. Nici o grija, am invatat de multi ani sa nu ma apuc sa invirt aiurea tot ce se poate invirti. Link spre comentariu
RockDok Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Am gasit pina la urma o mira asa ca am facut poza atasata, se vede clar distorsiunea de perna si un pic trapez. Am inteles ca oricum nu se corecteaza din meniul service asa ca pina la urma voi da jos capacul. Deranjante insa, asa cum am mai spus, sint culorile. Nu se observa din poza dar parca lipseste un strop de albastru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum