Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ivory tv29 pal

denzel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• denzel

11

• RockDok

5

• dan cod

5

• mariancalinescu

2

Top autori în acest subiect

MULTUMESC dl Sorin 07 pt valorile de servis, intre timp am reusit sa intru in SM cu o tasta ascunsa [are 2] din int. TC , valorile RD, GD, BD sunt toate la val.31, am modificat BD la max. 63 si nu mi apare cul. BLUE. AM NUMAI R si G. Tensiunea de in. pe placa TK pe B e doar de 1.2 v, R,G =4.7 v. E posibil ca out B din proc. sa fie defecta?! ROG un raspuns sau o idee. O seara buna tuturor.

Link spre comentariu

tubul e OK l am verificat cu amplif de verde, insa amplif. de BLUE cind aplic semnalul de verde la in.B , amplif. nu lucreaza! curios e faptul ca nu gasesc nimic defect pe amp.B, am inlocuit cei 3 tz. din etaj verif diode,rez. toate par in regula totusi voi verif. si traseul de cablaj sa n am vreo intrerupere .Bout din proc. tot 1,2v ramane chiar daca o las in aer nelegata la amp.B. Dl.DAN CE PARERE AVETI?

Link spre comentariu

la un tv ivory dar cu sasiu tv2k verdele predomina foarte tare .am verificat modulul video,tub,intrat in service menu si facut modificari dar fara rezultat.credeam ca procesorul este defect dar in cele din urma am schimbat dumpul de memorie si am fost placut surprins sa constat ca tv-ul avea culori normale.a trebuit sa fac ceva reglaje de geometrie imagine.am ajuns la concluzia ca meniul service este prea stufos si nu am reglat chiar de unde trebuia.

Link spre comentariu

La TV2K este un defect tipic cel descris de dvs.d-le Bobo.Tin minte ca in 2008 sau 2009 s-a luat cineva, care nu prea era depanator ,de mine pe forum cand am recomandat rescrierea memoriei in cazul defectului descris de dvs.La Ivory 29PAL am intalnit ca defect -imagine foarte intunecoasa cu tenta de verde,la actionarea screen-ului apare cursa inversa.Cauza:datele din memorie alterate.

Link spre comentariu

Va salut, revin la subiect, am gasit defectul pe amplif. de albastru-era o dioda BAV21 cu rez. inversa care mi bloca Kblue, cu toate acestea la intrarea in amplif. tot 1,2v am si albastru nu lucreaza. Daca datele din ServisM. par in regula si pot fi modificate ar putea fi Dump ul alterat? Daca are cineva un dump bun ar fi bine venit. MULTUMESC.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări