denzel Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 tv tub plat 72cm, uP ntda 9361d 32nf ,mem. 24c08 , va rog frumos am nevoie de secv. de intrare in service menu si valorile parametrilor, multumesc si sarbatori fericite tuturor! Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Intrare in meniu service :menu,6,4,8,3. Link spre comentariu
denzel Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 AM INCERCAT aceasta secventa dar nu vrea sa intre in SM, i mi apare meniul si apoi schimba canalele ramanand pe prog. 3! alte idei mai aveti. Link spre comentariu
tiby_1981 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Eu zic sa incercati de mai multe ori.Eu am mai schimbat placi din acesta si acesta era codul de intrare in service. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Incearca cu volumul la minim. Link spre comentariu
denzel Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 am incercat cu lumina la minim, cu contrast la minim, cu claritate la minim si nu vrea, maine am sa incerc si cu sunet la minim . O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
sorin0707 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 vezi daca se potriveste. with TDA9361 sm.pdf Link spre comentariu
denzel Postat Decembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2011 MULTUMESC dl Sorin 07 pt valorile de servis, intre timp am reusit sa intru in SM cu o tasta ascunsa [are 2] din int. TC , valorile RD, GD, BD sunt toate la val.31, am modificat BD la max. 63 si nu mi apare cul. BLUE. AM NUMAI R si G. Tensiunea de in. pe placa TK pe B e doar de 1.2 v, R,G =4.7 v. E posibil ca out B din proc. sa fie defecta?! ROG un raspuns sau o idee. O seara buna tuturor. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Tubul este ok?dar finalul video? Link spre comentariu
denzel Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 tubul e OK l am verificat cu amplif de verde, insa amplif. de BLUE cind aplic semnalul de verde la in.B , amplif. nu lucreaza! curios e faptul ca nu gasesc nimic defect pe amp.B, am inlocuit cei 3 tz. din etaj verif diode,rez. toate par in regula totusi voi verif. si traseul de cablaj sa n am vreo intrerupere .Bout din proc. tot 1,2v ramane chiar daca o las in aer nelegata la amp.B. Dl.DAN CE PARERE AVETI? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Daca nici cu alt semnal nu lucreaza clar Tub sau placa tk defecta pe albastru.Poate fi si ceva traseu intrerupt.Tubul e verificat? Link spre comentariu
denzel Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 tubul v am precizat e OK verif. cu amp de verde. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 la un tv ivory dar cu sasiu tv2k verdele predomina foarte tare .am verificat modulul video,tub,intrat in service menu si facut modificari dar fara rezultat.credeam ca procesorul este defect dar in cele din urma am schimbat dumpul de memorie si am fost placut surprins sa constat ca tv-ul avea culori normale.a trebuit sa fac ceva reglaje de geometrie imagine.am ajuns la concluzia ca meniul service este prea stufos si nu am reglat chiar de unde trebuia. Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 La TV2K este un defect tipic cel descris de dvs.d-le Bobo.Tin minte ca in 2008 sau 2009 s-a luat cineva, care nu prea era depanator ,de mine pe forum cand am recomandat rescrierea memoriei in cazul defectului descris de dvs.La Ivory 29PAL am intalnit ca defect -imagine foarte intunecoasa cu tenta de verde,la actionarea screen-ului apare cursa inversa.Cauza:datele din memorie alterate. Link spre comentariu
denzel Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Va salut, revin la subiect, am gasit defectul pe amplif. de albastru-era o dioda BAV21 cu rez. inversa care mi bloca Kblue, cu toate acestea la intrarea in amplif. tot 1,2v am si albastru nu lucreaza. Daca datele din ServisM. par in regula si pot fi modificate ar putea fi Dump ul alterat? Daca are cineva un dump bun ar fi bine venit. MULTUMESC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum