Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sonerie

alex14

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex14

12

• miron1947

11

• MuSi

3

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dar daca leg la 220V numai o bobina poate sa functioneze soneria

Daca este modelul care cred eu, prin legarea bobinei la care becul arde mai slab la 220V, da, dar nu sunt sigur ce tip este, in mod normal pe bobina care merge la buton, becul trebuie sa se aprinda la intensitate normala.Puteti repeta verificarea cu un bec de wataj mai mare(40-60W)?Trebuie sa fie mai evidenta diferenta de stralucire a becului.
Link spre comentariu

am voltmetru dar o so leg maine la 220V sa vad ce face. la tabloul electric de unde am luato sunt sigur ca nu avea transformatorchiar daca se strica nu e problema mare mai ales ca nam ce face cu ea :ras:

Link spre comentariu

sarma bobinei e din cupru si e mult mai groasa decat lita din siguranta fuzibila asa ca eu mam gandit sa pun il loc de siguranta o lita tot din cupru dar mult mai subtire decat cea din bobina.indiferent la cat rezista sarmulita tot o sa cedeze ea in locul bobinei..daca nu , nu e mare pierdere :))sau pot pune un arc din pix sau ceva mai subtire tot din otel

Link spre comentariu

sarma bobinei e din cupru si e mult mai groasa decat lita din siguranta fuzibila asa ca eu mam gandit sa pun il loc de siguranta o lita tot din cupru dar mult mai subtire decat cea din bobina.indiferent la cat rezista sarmulita tot o sa cedeze ea in locul bobinei..daca nu , nu e mare pierdere :))sau pot pune un arc din pix sau ceva mai subtire tot din otel

Da dar eu ma refeream la faptul ca o sarmulita de aluminiu se topeste mai repede decat cea din cupru... :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări