GEO 53 BN Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Am un telefon Nokia 6300 si nu stiu cum pot activa functia "filtrare numere".De ceva timp cineva ma tot suna.Am incercat sa activez functia "filtrare numere" dar nu am reusit,nu am gasit-o pe telefon.Daca este cineva care stie cum se poate activa aceasta functie il rog frumos sa ma ajute.Multumesc frumos.Sarbatori fericite!I-mi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Filtrare numere se refera la filtrarea dupa nume prenume . Nu face referire la o filtrare a numerelor care suna pe tel sau suni de pe el .Daca vrei sa blochezi anumite nr sa nu te mai deranjeze trebuie sa schimbi telefonul cu un tel simbian , android , ios ... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Filtrare numere se refera la filtrarea dupa nume prenume . Nu face referire la o filtrare a numerelor care suna pe tel sau suni de pe el .Daca vrei sa blochezi anumite nr sa nu te mai deranjeze trebuie sa schimbi telefonul cu un tel simbian , android , ios ... Totusi pe alte telefoane Nokia exista optiunea "filtrare numere"!La acele telefoane ai posibilitatea ca numarul trecut la "filtrare" sa nu te mai deranjeze,adica ,sa nu sune (telefonul tau)cind telefonul cu numarul respectiv te apeleaza.De exemplu :Cineva (un necunoscut)are chef sa te sune noaptea la ore diferite si nu odata ci de cite ori are el chef.Ce te faci in acest caz? Inchizi telefonul?Schimbi telefonul? Ceri alt numar de telefon?Nu cred ca astea sint solutii! Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 La absolut nici un telefon nokia functia filtrare numere nu se refera la faptul ca ar bloca anumite nr. sa nu mai sune tel . Exista la samsung asa ceva si la ceva tel chinezesti , la nokia eu nu am vazut pana acuma asa ceva , si nici nu am auzit sa existe asa ceva .La nokia poti sa blochezi numere cu aplicatii care se instaleaza . Ai nevoie de un telefon cu simbian . Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Nu am afirmat ca prin functia "filtrare numere" s-ar bloca numarul de telefon sa nu mai sune.Trecind un numar de telefon la filtrare ,in momentul cind de la numarul de telefon respectiv se initiaza un apel telefonul apelat nu suna.Probabil ca nu a-ti avut niciodata un telefon cu astfel de functie(filtrare numere).Afirmatia ca nu ati auzit de telefoane Nokia cu astfel de functii, este nefondata.Va dau citeva exemple de astfel de telefoane.Nokia 1110i,Nokia 1600.Telefoane enumerate au fost comercializate in urma cu ceva ani,cind despre telefoanele existente azi se vorbea ca despre minuni.Probail ca sinteti prea tinar ca sa fi auzit despre astfel de telefoane. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Aveti perfecta dreptate sunt tanar si nu sunt asa de informat ca si dumneavoastra , va rog sa imi scuzati indrazneala .Numai bine si un an nou fericit . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum