Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recuperare parola bioss

lucyemy91

Postări Recomandate

asa este nu merge cu scosul bateriei ...cu master pass e relativa la unele modele mergea la unele nuam vazut o chestie interesanta rescrierea biosului cu un programator...deci tot demontare

Asa era la unele mai vechi sau noi slab mai protejate.De exemplu la Dell de prin 2005-2006 la marea majoritate setarile BIOS-ului ,service tag-ul si parolele sunt in EC. Chiar schimbarea fizica a flash-ului in care e BIOS-ul nu te ajuta,ce sa mai spun de rescriere.Singura varianta ramane schimbarea EC de pe alta placa.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spammer

3

• lucyemy91

3

• YO9IBC

2

• asyx

1

Top autori în acest subiect

"mentionez ca am incercat sa il desfac pentru a scoate bateria insa nu am reusit....(nu am putut sa il desfac.... :cry: )

dc ma poate ajuta cineva...."

ftp://ftp.packardbell.com/pub/itemnr/CS ... dot_pb.pdf

sau

SITE: http://tim.id.au/laptops/packardbell/dot%20s.pdf

Acum , pentru resetare parola bios :

DESCHIZI USITA RAM: pag. 16 -> 7 memoria ram

RESETARE PAROLA BIOS: pag. 42

Succes!

Link spre comentariu

Prietene, ori te duci la un service cu el sa vada cei de acolo o treaba ori pui mana pe telefon,suni la hp romanica, le spui despre ce e vorba si te trimit ei la service-ul cu care lucreaza in zona ta sau iti cheama laptopul la ei, dai un ban si gata.Sau faci cum am mai scris odata pentru ca incercarea moarte n-are... pui naiba mana si scoti hardul, il formatezi in PC, il bagi in laptop, bagi cd de windows si vezi daca buteaza pe el.... bateria am mai zis toti ca poti sa o scoti 20 de ani, asa este.S-a mai discutat undeva pe un forum de scurtcircuitarea biosului prin impulsuri la 1,5v si resetarea acestuia, dar nu sfatuiec pe nimeni...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări