ionutb71 Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 am ajuns in faza testarii driverului,motoarelor si mach 3 si aici in loc de putina distractie am dat numai de probleme.folosesc un driver bipolar cu tb6560ahq de provenienta china,motoare 3nm,2,1 A,bipolar serie de la hi end,mach 3 demo,sursa confectionata traf+punte+condensator22ooo+ferite cam peste totsetarile pinilor in mach sunt ok,verificate si rasverificate.problema este ca motoarele merg cu zgomot si sacadat(toate) indiferent de setarile din placa driver.astazi,din pura intamplare,am miscat mouse-ul in timp ce rula un g-cod si motoarele au inceput sa mearga frumos.cu cat misc mai tare cu atat merg mai bine.zici ca sunt in desene animate,iti da impresia ca eu rotesc motoarele.am incercat sa schimb in standard pc si nu pot.sau nu stiu suficient cum!nu imi arata nimic ce ar putea fi schimbat.care ar fi cauzele pentru efectul cu mouse-ul? Link spre comentariu
visinica Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 incearca pe un alt calculatoram banuiala ca ai conflicte Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Salut !Verifica setarile de la decay mode asigurate ca switchurile sant of of( de obicei atunci fac motoarele urat )si asigurate ca ai GND bun la intrarea in driver !Bafta! Link spre comentariu
ionutb71 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 problema e din calculator,la test driver nu urca mai mult de 5000 si fluctueaza tare.e un calc mai vechi up-gradat .culmea e ca acest pc vroiam sa-l folosesc la masina si sa i-au altul pentru "casa".la pulse per sec. ar trebui sa se ridice la peste 25000 si nu o face.ce poate fi? Link spre comentariu
Margean Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Este trecut pe Standard PC ?Daca nu ,trece-l ! Link spre comentariu
ionutb71 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 da ,e trecut pe standard pc.verificat in bios daca e setat bine portul.ciudatenia apare la plimbarea mouse-ului pe ecran,totul merge perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum