Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme controler bipolar

ionutb71

Postări Recomandate

am ajuns in faza testarii driverului,motoarelor si mach 3 si aici in loc de putina distractie am dat numai de probleme.folosesc un driver bipolar cu tb6560ahq de provenienta china,motoare 3nm,2,1 A,bipolar serie de la hi end,mach 3 demo,sursa confectionata traf+punte+condensator22ooo+ferite cam peste totsetarile pinilor in mach sunt ok,verificate si rasverificate.problema este ca motoarele merg cu zgomot si sacadat(toate) indiferent de setarile din placa driver.astazi,din pura intamplare,am miscat mouse-ul in timp ce rula un g-cod si motoarele au inceput sa mearga frumos.cu cat misc mai tare cu atat merg mai bine.zici ca sunt in desene animate,iti da impresia ca eu rotesc motoarele.am incercat sa schimb in standard pc si nu pot.sau nu stiu suficient cum!nu imi arata nimic ce ar putea fi schimbat.care ar fi cauzele pentru efectul cu mouse-ul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutb71

3

• visinica

1

• sabinescu2006

1

• Margean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut !Verifica setarile de la decay mode asigurate ca switchurile sant of of( de obicei atunci fac motoarele urat )si asigurate ca ai GND bun la intrarea in driver !Bafta!

Link spre comentariu

problema e din calculator,la test driver nu urca mai mult de 5000 si fluctueaza tare.e un calc mai vechi up-gradat .culmea e ca acest pc vroiam sa-l folosesc la masina si sa i-au altul pentru "casa".la pulse per sec. ar trebui sa se ridice la peste 25000 si nu o face.ce poate fi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări