mishen Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Salut tuturor! Rugamintea la cei ce se ocupa cu service telefonie mobile.am cuparat un Nokia x2-oo nou dupa care am cumparat un cablu de date micro usb universal de la un comerciant de acessorii,problema este ca a functionat o singura data am descarcat 4 poze ..dupa care la 3 zile am vrut sa descarc iarasi a inceput sa incarce si sa intrerupt la un moment dat iarsi am intodus cablu a mers cam 10 s dupa care na mai mers.. am mai incercat iar imi blokeaza pc ..in rest tel funtioneaza perfect...am mers la acel comerciant si ia facut proba la telefonu sau si funtiona..la telf meu nimic?posibil mufa micro usb din telefon?softu?astept sfaturi..multumesc ..Sarbatori fericite!la toti Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 ai incercat si pe alt pc cu un cablu bun? dezinstaleaza/reinstaleaza driverele pt x2. verifca daca nu s-a desprins conectorul de pe placa tel. dupa aia mai vedem... Link spre comentariu
mishen Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 am incercat..cu un alt cablu la un alt pc..iar driver na-m instalat ..prima data a funtionat fara..daca acolo este problema de unde iau acet driver si cum..multumesc!..eventual sa-mi trimiteti un link..sau adresa.. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 o sa gasesti tel tau in device manager si dai uninstal driver. dai restart, conectezi tel la calc si se reinstaleaza automat, daca nu, e problema hardware si trebuie inspectat tel. Link spre comentariu
mishen Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Salut! am cautat device meneger in telefon..nu am gasit sau este v b de device menager la pc? Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Device Manager din calculatorul tau (asta daca rulezi un sistem windows). Link spre comentariu
mishen Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 salut ..am verificat in device menager ..si na-m gasit nici un driver ptru x2..? Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Nu driverul de la telefon trebuie sa-l cauti ci driverul de la cablul de date. Cand "bagi" cablul in usb ar trebui sa-l detecteze. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Nu mai incurcati omul ca nu trebuie sa detecteze nici un cablu de date calculatorul, nu este cablu cu emulator com,prolific( alea erau pt 6630,6680, n70 ,etc) E cablu usb normal. . Daca omul a incercat si pe alt calc si tot nu merge e problema hardware. Trebuie inceput prin a verifica continuitatea traseelor pe placa, filtru esda. Te pricepi pt o eventuala interventie pe placa ? Daca nu mergi la un service gsm.Am pus mai jos bucata din schema cu conectorul usb . Am incercuit cu rosu piesele care trebuiesc verificate in prima faza(F3300, V3300,) . Verifica cu un multimetru siguranta fuzibila F3300 de pe USB Vbus si daca e intrerupta sau prezinta o anume rezistenta schimb-o sau strapeaz-o. Apropo functioneaza incarcarea? Traseele de date D+ si D- trec prin filtrul esd v3300. Tel poate functiona si fara el dar nu va mai fi protejat la descarcari electrostatice si supratensiuni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum