H Robert Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Am si eu o problema cu un DVD-RW Asus si anumea ca atunci cand apas butonul sa iasa "sertarul" sa bag un dvd el il trage inauntru si dupa il inpinge afara si nu il mai trage inapoi, in loc ar trebui sa imi deschida spre exterior si dupaia apas butonul sa-l traga in interior, nustiu ce are ma dispera mai e ceva de facut cu el? Cateodata functioneaza normal dar foarte rar. Din cate am observat motorasul care actioneaza "sertarul" se invarte invers cateodata cum ar fi normal. Link spre comentariu
Vizitator Kosler Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Am si eu o problema cu un DVD-RW Asus si anumea ca atunci cand apas butonul sa iasa "sertarul" sa bag un dvd el il trage inauntru si dupa il inpinge afara si nu il mai trage inapoi, in loc ar trebui sa imi deschida spre exterior si dupaia apas butonul sa-l traga in interior, nustiu ce are ma dispera mai e ceva de facut cu el? Cateodata functioneaza normal dar foarte rar. Din cate am observat motorasul care actioneaza "sertarul" se invarte invers cateodata cum ar fi normal.Daca imi spui putin si ce model este si de cat timp il ai, poate te pot ajuta. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Il am de aproximativ 5 ani, model Asus drw-1608p3s. Link spre comentariu
Vizitator Kosler Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Il am de aproximativ 5 ani, model Asus drw-1608p3s.Nici nu mai are rost sa te complici cu repararea lui.Sa te bucuri ca te-a tinut 5 ani. Un astfel de produs, tine in medie 2 - 3 ani, la tine a tinut 5, deci este cu destul de mult pestie medie. Sfatul meu este sa iti achizitionezi un produs nou, dar sa eviti marcile Asus / Samsung. Incearca un Plextor sau Liteon, chiar daca nu sunt 2 marci "sonore" isi fac treaba cum trebuie. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Da ai dreptate nu cred ca mai am ce sa ii fac l-am desfacut si sunt defecte la partea mecanica,pacat ca ma lasat cand aveam mare nevoie , mersi de ajutor. Link spre comentariu
Vizitator Kosler Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Da ai dreptate nu cred ca mai am ce sa ii fac l-am desfacut si sunt defecte la partea mecanica,pacat ca ma lasat cand aveam mare nevoie , mersi de ajutor.Uite ce ti-as recomanda eu sa iti cumperi: http://www.pcgarage.ro/dvd-writere/liteon/ihap122-19-black/Pretul este destul de maricel, dar merita, mai ales ca odata cu el, vine si Nero 9 Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Mai am un dvd-rw LG GSA-/h22n care refuza sa scoata sertarul de la dvd si am observat ca se incalzeste foarte tare un chipset de pe placa panasonic AN 22117Asub el scrie 631p2004, ce ar putea avea? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Buna seara ! Eu cred ca are probleme cu partea mecanica acest dvd-rw.Eu asi zice ca sa nu va mai chinuiti cu aceste dvd-rw-uri,pentru ca nu costa o avere un dvd-rw nou,costa numai 100 roni si aveti si garantie un an. Succes !!Merry Christmas !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum