Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD-RW

H Robert

Postări Recomandate

Am si eu o problema cu un DVD-RW Asus si anumea ca atunci cand apas butonul sa iasa "sertarul" sa bag un dvd el il trage inauntru si dupa il inpinge afara si nu il mai trage inapoi, in loc ar trebui sa imi deschida spre exterior si dupaia apas butonul sa-l traga in interior, nustiu ce are ma dispera :sparge: :sparge: :sparge: :sparge: :sparge: mai e ceva de facut cu el? Cateodata functioneaza normal dar foarte rar. Din cate am observat motorasul care actioneaza "sertarul" se invarte invers cateodata cum ar fi normal.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

4

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Kosler

Am si eu o problema cu un DVD-RW Asus si anumea ca atunci cand apas butonul sa iasa "sertarul" sa bag un dvd el il trage inauntru si dupa il inpinge afara si nu il mai trage inapoi, in loc ar trebui sa imi deschida spre exterior si dupaia apas butonul sa-l traga in interior, nustiu ce are ma dispera :sparge: :sparge: :sparge: :sparge: :sparge: mai e ceva de facut cu el? Cateodata functioneaza normal dar foarte rar. Din cate am observat motorasul care actioneaza "sertarul" se invarte invers cateodata cum ar fi normal.

Daca imi spui putin si ce model este si de cat timp il ai, poate te pot ajuta.
Link spre comentariu
Vizitator Kosler

Il am de aproximativ 5 ani, model Asus drw-1608p3s.

Nici nu mai are rost sa te complici cu repararea lui.

Sa te bucuri ca te-a tinut 5 ani. Un astfel de produs, tine in medie 2 - 3 ani, la tine a tinut 5, deci este cu destul de mult pestie medie.

Sfatul meu este sa iti achizitionezi un produs nou, dar sa eviti marcile Asus / Samsung.

Incearca un Plextor sau Liteon, chiar daca nu sunt 2 marci "sonore" isi fac treaba cum trebuie.

Link spre comentariu

Mai am un dvd-rw LG GSA-/h22n care refuza sa scoata sertarul de la dvd si am observat ca se incalzeste foarte tare un chipset de pe placa panasonic AN 22117Asub el scrie 631p2004, ce ar putea avea?

Link spre comentariu

Buna seara ! Eu cred ca are probleme cu partea mecanica acest dvd-rw.Eu asi zice ca sa nu va mai chinuiti cu aceste dvd-rw-uri,pentru ca nu costa o avere un dvd-rw nou,costa numai 100 roni si aveti si garantie un an. Succes !!Merry Christmas !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări