Vizitator avi Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 Salutare! Am gasit pe net un programel gratuit, de proiectare cablaje, DipTrace Free. Daca a auzit cineva de el sau daca a lucrat cu el il rog sa-mi spuna si mie ce parere are. E bun de ceva sau nu? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator eltehnic24 Postat Martie 18, 2006 Partajează Postat Martie 18, 2006 Este foarte bun si practicDin gramada de softuri am incercat de toate si diptrace e cel mai usor si rapid la proiectarevreau sa il cumpar cu licenta dar europenii il vind la 453 euro si nu te lasa sa il iei direct din texas USAdar il recomand cu placere si a facut cu el ceva cablaje 53 varianta care e pe net te lasa pina la 250 de gauri si e cumva limitat dar daca nu ai mari pretentii e bunBAFTA!!!!!! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 27, 2006 Partajează Postat Martie 27, 2006 Vedeti ca nu admite export,asa ca desenati si va uitati la desen!! Link spre comentariu
Vizitator eltehnic24 Postat Aprilie 6, 2006 Partajează Postat Aprilie 6, 2006 nu ma uit chiar la desen le scot la imrpimanta si le aplic cu floii press n peel sau sau la ultraviolete decocamdata sint multumitsi am mai gasit un soft proteus 6 Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 Sorry!Ai avut dreptate cu printarea!In ianuarie aparuse o varianta care a avut si "medicament",din pacate de atunci s-a ajuns la varianta 6![netratabila!] Proteusul il am,dar nu se lucreaza asa simplu ca in diptrace sau sprint layout. Am un link pt Proteus 6.2 Sp5 aici-http://kazus.ru/programs/viewdownload/kz_0/cid_201.html [6 arhive] Daca e sigur varianta asta acolo,atunci are un "medicament"-EXCIDIUM Ciudat!Cu ocazia asta am descoperit ca de la reinstalarile care le-am facut pe PC mi-au disparut atit Proteus cit si Pulsonix!!![acesta din urma e cu adevarat un superprogie!]O sa mai sap,dar slabe sanse! Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 Am descarcat arhivele si,la prima vedere,e Proteusul de care vorbeam[inclusiv in arhiva era indicat medicamentul!]. Tot nu pot sa-mi explic cum mi-au disparut arhivele pe PC-ul meu si numai dintr-un singur folder-cel cu prog PCB!!Straniu,rau de tot!Fisierele exe au ramas,dar din zeci de mega arata acum sute de k!!!Nu am mai patit asa ceva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum