Vizitator masulik17 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 multumesc de informatii.de luni ma apuc de treaba si mai am o problema cu alegerea rezistentelor.ledurile sunt transparente cu lumina albastra.de cat sa fie sa nu am probleme cu ele la alimentarea din bricheta masinii?multumesc anticipat. Link spre comentariu
dorelb Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Pun o poza mai jos. Te lamureste sigur. Link spre comentariu
Vizitator masulik17 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 multumesc de imagine.daca iau rezistenta de 200 e vreo problema?si mai am o intrebare daca se poate mi-am pus sub oglinzile de la masina cate un led cu lumina alba pentru a lumina pe langa masina in momentul in care o deschid din cheie.le-am alimentat din plafoniera si am patit de 2 ori un lucru ciudat,prima data lea-am gasit aprinse de capul lor si m-am gandit ca poate am uitat eu lumina aprinsa,am umblat la butoanele plafonierei si nu se mai stingeau si am fost nevoit sa le desfac de la alimentare.le-am lasat vreo 2 zile si apoi le-am legat iarasi si ieri mi-a facut aceeasi faza dupa vreo 3 saptamani in care nu prea am folosit masina.nu inteleg de ce patesc asta. Link spre comentariu
dorelb Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Nu este nici o problema daca pui o rezistenta mai mare. Cu atat e mai sigur ca nu se vor arde repede. Cat despre ledurile de la oglinzi nu stiu ce sa zic. Poate ai un scurt pe undeva. Link spre comentariu
Vizitator masulik17 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 am inteles,cu cat mai mare cu atat mai bune rezistentele.va multumesc de raspunsuri.o seara buna va doresc Link spre comentariu
Vizitator masulik17 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 din ce pot face spatele placii sa nu se vada lipiturile ledurilor? Link spre comentariu
dorelb Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Sa ne pui si noua, o poza cu lucrarea . Link spre comentariu
Vizitator masulik17 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 salutare.am facut proba la ceea ce am facut pana acum si e totul ok dar ce imi pare ciudat e ca lumina e prea puternica.care sa fie cauza?se poate pune un "potentiometru" daca m-am exprimat corect sau sunt prea mari rezistentele?rezistentele sunt de 200 Link spre comentariu
Ticu Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Daca lumina e prea puternica, rezistentele sunt prea mici, nu prea mari. Prea mare este curentul prin circuit. I = U/RIncearca aprox. 400 ohmi (390 e valoare standardizata), care va reduce curentul la jumatate. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Ca sa nu te chinui sa inlocuiesti toare rezistentele,poti pune una de valoare mica/putere mare pe alimentarea tuturor ledurilor.Cate grupuri de leduri ai? Ca sa-ti zic valoarea rezistentei Link spre comentariu
Vizitator masulik17 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 sunt 21 de rezistente de 200 si 21 de grupuri de leduri Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 O rezistenta de 10 ohmi la 10W. Sau poti pune 2 de 4,7-5 ohmi/5W inseriate. Sau mai multe,daca vrei sa lumineze si mai putin Link spre comentariu
Vizitator masulik17 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 am inteles.le leg pe firul de plus inaintea tuturor celorlalte reziste.multumesc de ajutor Link spre comentariu
dorelb Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Spui ca lumineaza cam tare ? Stii cam cati milicandeli (mcd) au ledurile tale ? Un led de 100 mcd nu va lumina la fel cu un led de 10.000 mcd . Cel din urma, are o lumina mult mai puternica decat primul . Iar ledurile transparente au o lumina mai puternica decat cele mate . Link spre comentariu
Vizitator masulik17 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 nu stiu cati milicandeli are un led.aici m-ati inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum