catasebi Postat Decembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Ledurile sunt comandate, albastre de 12 v, numai nu stiu cand ajung. Cum apar ma apuc de ele si vedem rezultatul. Nu e asa mare filozofie dupa cate se vede. Inca o intrebare mai am, anume rezistenta aia de 100 ohmi vine legata inainte de a intra curentul la primul led, nu? Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Da, ca sa protejeze toate ledurile. Indiferent ca o lipești pe minus sau pe plus. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Intai sa-ti ajunga ledurile,apoi pune o poza cu ele,sa vedem exact daca au rezistenta incorporata,sau nuDaca au rezistenta incorporata,nu mai trebuie alta aditionala (sau se poate pune una micuta,ca sa reziste mai mult ledurile) Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Ledurile o sa-i ajungă dacă a comandat 100. Total leduri pe litere sunt 100. Eu as fi cumpărat câteva în plus. Am cumpărat o data leduri, și din 60, 4 erau arse, sau ma rog, nu erau funcționale. Link spre comentariu
catasebi Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Stai linistit ca am comandat vreo 135, nu mai stiu exact. Am mai citit topic-uri pe aici si am vazut ca vin si stricate. Cum ajung cum le fac o poza si le pun aici, numai cu revelionu nu stiu pe cand ajung... Oricum sa aveti distractie placuta pe diseara si La Multi Ani !!! Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Salut. Am o comanda făcuta pentru piese din 24.12, și le voi primi doar pe 4.01.2012 (am telefonat la firma). Se vede ca nu mai au nevoie de bani. Dacă nu le-ai primit pana acum, așteaptă-le după revelion. La ce preț le-ai cumpărat ? Si de la ce firma ? Pune puncte intre litere, ca altfel nu poți sa scrii numele firmei. Link spre comentariu
catasebi Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Am comandat de la m.i.v.a.r.o.m.ro . Aprox 0,48 lei a fost unu. acuma nu am intrebat cand ajung, da miau dat mail joi si au zis ca e procesata comanda. prin posta ajung in 3 zile normal. acuma eu ma gandesc ca o sa ajunga pe joi, vineri. Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Verifica fiecare led înainte de montare. Sa nu ai surprize când dai drumul la lucrare. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 @catasebiSe pare ca acum iti faci singur proiectul,in cazul asta punem subiectul la loc la leduri Link spre comentariu
catasebi Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Dr.L, din partea mea pune-l unde vrei. Oricum mersi de ajutor la toti care m-au ajutat pana acuma. Daca nu reusesc singur, oricum ma ajuta cineva de aici. Acuma astept sa vina coletul cu led-urile, azi am luat o siguranta, da nu am gasit de 100 ohmi, am luat de 120. Se poate sa nu fie de ajuns, asa cum zicea vanzatorul? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Aia e rezistenta,nu sigurantaSi ti-am zis,pana nu pui poze cu exact ce ai in colet...nu prea mai avem ce sfaturi sa-ti dam,ca deja s-au spus. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 An nou fericit! si poate in anul acesta o sa reusesti sa inveti ce e o rezistenta,cum e un tranzistor,ce marimi caracterizeaza ce si altele de ast soi. Link spre comentariu
catasebi Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Rezistenta, pardon! Acuma ce vreti, asa e dupa sarbatori... abia azi mi s-a limpezit mintea bine, bine Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Ai reușit ceva cu montajul ? Link spre comentariu
catasebi Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Inafara sa imi fac o protectie din tabla subtire pt fire si legaturi dupa ce o sa fie gata, nu am facut nimic, ca nu mi-a venit inca coletul. De maine incolo tre sa ajunga. Inca ceva: daca folosesc un pistol letcon si fludor, mai trebuie si colofoniu? Am inteles ca firele de fludor au si colofoniu in ele. Si la ce temperatura optima se lipesc led-urile astea? Ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum