Vizitator pisica matache Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 @rinaldoparaipan spune pe un alt topic..."Lentila e de la priectoare de VW passat, luate de la dezmembrari.(de langa Braila , cum cobori al doilea pod spre Slobozia).Au 54 mm diametru(stiu asta fiindca am cautat doua luni teava de aluminiu la dimensiune apropiata, si de abia am gasit; baietii vand si 20 cm).Distanta focala e 42-45 mm(la 42 mm se vad proiectate cele 9 cipuri ale ledului, la 45 mm se vad mai difuze).Teava are rol de radiator.Poze si film poate reusesc sa ajung saptamana asta."As zice ca solutia aleasa de el,ar functiona si aici....ma refer la lentila.Ce poate proiectorul respectiv,se vede aici...viewtopic.php?f=209&t=96083&p=889074#p889074 Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Acela e un led de 19W,dar XL-M e pe aproape la cantitatea de lumina desi are 10W. Explicatia e simpla: randamentul. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 [attachment=0]Faroled.pdf[/attachment]Asa ceva.Faza lunga e cu reflector,scurta e cu lentila dreptunghiulara de 50x20mm.Iese un pic in afara planului superior,dar nu conteaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum