validae Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Am lovit telefonul si s-a spart integratul EMI F01. Am gasit schema si am dat jos integratul care de fapt e doar un filtru strapandu-l pentru continuitate. A mers cateva luni dupa care am observat ca nu mai sunt auzit cum trebuie.Trebuie sa vorbesc foarte tare si aproape de microfon ca sa fiu inteles. Am schimbat vre-o 5 microfoane, de la telefoane bune, dar defectul revine. Am verificat continuitatea de la RETU pana la bornele microfonului si e buna, am circa 2V pe microfon in timpul apelului. Nu stiu ce sa-i mai fac, ma gandeam cum sa deviez semnalul prin circuitui de handsfree care e separat dar nu o sa mai mearga headsetul daca detecteaza handsfree. Va rog daca ati mai intalnit asa ceva, dati-mi o idee, vreau neaparat sa-l repar fiindca am fost foarte multumit de acest telefon. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 schimba L2104. este defect tipic. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Multumesc, Craciun fericit ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum