Vizitator dan13l Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Salut,Am o unitate de navigatie pe masina mea care are probleme si vreau sa o schimb cu una aftermarket. As vrea sa pastrez si functionalitatea subwooferului original si sa il conectez la noua unitate multimedia care probabil va avea si iesire speciala pe RCA. Problema e ca service-urile la care am fost nu prea stiu :confuz1 cum se face conectarea, asa ca incerc sa lamuresc problema. De asemenea m-ar intreresa unde pot gasi o mufa adaptoare la conector ISO (sau RCA daca nu exista alta varianta).Pe conectorul unitatii originale am urmatoarele semnale pentru subwoofer conform unei scheme gasite pe net:Subwoofer +Subwoofer -Subwoofer enableCBL GNDrestul neconectate.Aparatul original este o unitate Ford VNR 9000 care a fost montata si pe mondeo MK3 Multumesc,Daniel Link spre comentariu
Big Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 daca esti din bucuresti mergi la Darius pe Campia Libertatii nr 42 in sector 3 si in 30 minute e gata montajul. sarbatori fericite! Link spre comentariu
Vizitator dan13l Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Salut, Multumesc de info, niste date de contact ceva mai multe detalii ? O zi buna.Daniel Link spre comentariu
Big Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Salut, Multumesc de info, niste date de contact ceva mai multe detalii ? O zi buna.Daniel0722562358 - Darius. daca dai un search pe google cu darius-alarme o sa il gasesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum