feri.visky Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Va dorim Sarbatori fericite si un An Nou bun, Admirabil...!viewtopic.php?f=28&t=100361 Link spre comentariu
dorian 70 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Pentru toti iubitorii de Vintage Tranzistorizat un Craciun Fericit si La Multi Ani ! Link spre comentariu
Vizitator rotariumihai1957 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE!pasionatilor de electronica!Sant cel care am lucrat efectiv la prototipul rr Cosmos,impreuna cu echipa de proiectanti,eu punind in practica ceea ce proiectantii realizau pe hirtie.Au durat ceva ani("72_"74) pina la productia de serie,chiar si dupa aceea s-au adus imbunatatiri,dar avind in vedere ca era un,,pionerat,,fiind in concurenta cu ELECTRONICA Buc.nu prea aveam acces la documentatii,pt.ca TEHNOTONUL sa nu preia conducerea,de aceea nu pre aveam acces la componente de calitate,primind numai componente romanesti,rareori din import.Primele3tipuri au fost numai la baterii,2si3 au fost pt.export Chile,Franta,si n-o sa credeti Japonia,avind carcasele,butoanele metalizate sau furniruite,fara UL,inca o banda de US.S-a pus un accent deosebit pe calitate.S-au produs si citeva comenzi cu FM,tot pt export,din acestea(export)n-au ajuns pe piata,fiind foarte strict pazite.Acestea erau verificate la"singe"in privinta parametrilor.Urmatoarele modele s-au produs,cu unele mici modificari"pe banda"cantitativ,motiv pt care la sfirsitul lui"75 nu mai erau nici unul dintre cei care am lucrat la finalizarea lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum