Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defectiune club 2000

Vizitator crafted

Postări Recomandate

Vizitator crafted

sall am si eu o problema cu un amplificator original club2000(2x35w) care de ceva timp nu se mai aude un canal asa de tare ca celalalt sau se aude foarte incet,mentionez ca finalii sunt SDT9207.Are mai multe intrari si la fiecare as conecta aceeasi problema!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator crafted

am masurat dar asa cum credeam nu am tensiune continua la iesire pe canal deoarece iesirea unui amplificator nu este tensiune simpla este un fel de alternativa pulsatorie.poate frecventa sa o masor dak vrei.

Link spre comentariu

ideea era ca daca ai fi avut componenta continua la iesire edificai problema(o luai ca pe un defect , nu ca o normalitate) si incepeai sa sapi in jurul finalilor si prefinalilor gaseai defectul si reparai amplifu. Neavand componenta continua pe iesire , problema poate sa fie din preamplificare (etajele de semnal mic aflate inaintea etajului de amplificare). Daca te pricepi , incearca sa gasesti pe placa etajului final intrarea acestuia , deconectezi firele care vin de la corectorul de ton , si aplici semnal de la o sursa audio(pc , dvd , etc) direct pe intrarea etajului final . daca etajul final nu a suferit vreo defectiune ar trebui sa auzi intreaga lui putere pe boxa ! succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări