Vizitator Spiridusu Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Salut. Am si eu un motor care imi invarte o tija filetata. Imi poate spune si mie cineva care este ceea mai simpla metoda de a-l opri automat atunci cand ajunte la capatul cursei tijei filetate? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Dacă nu consumă mult, atunci un microcontact înseriat pe alimentarea motorului.Dă mai multe detalii, ce fel de motor, cît consumă, ce turaţie... Link spre comentariu
Vizitator Spiridusu Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Dacă nu consumă mult, atunci un microcontact înseriat pe alimentarea motorului.Dă mai multe detalii, ce fel de motor, cît consumă, ce turaţie...Motorul este unul de stergator, are cam vre-o 22 de ture/min intensitatea e de vre-o 1.5A si alimentarea e de la o sursa de 10V. Link spre comentariu
costi002 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 microcontact la capat de cursa. cel mai simplu. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Da, unul cu lamelă şi să suporte minim 5A, ideal 10A. Nu uita să şuntezi contactele cu un cond tip mkt de 0,33...1uF/100V contra scînteilor. Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Trebuie un microcontact NI (normal inchis) inseriat cu alimentarea motorasului. Link spre comentariu
Vizitator Spiridusu Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 microcontact la capat de cursa. cel mai simplu.Te rog frumos, poti sa ma ajuti si cu o schema, cum trebuie pus? Cum arata unul? De luat, la duc la un magazin de electronice si ii cer un microcontact? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Exista diverse forme constructive asemanatoare cu acesta. Link spre comentariu
costi002 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 pe langa conectarea electrica, banuiesc ca stii ca e nevoie ci de ceva mecanica, nu? Link spre comentariu
Vizitator Spiridusu Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 pe langa conectarea electrica, banuiesc ca stii ca e nevoie si de ceva mecanica, nu?Da stiu. Sper sa imi iasa.Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum