Vizitator Soldatino Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Buna ziua, m-am hotarat sa scriu acest mesaj dupa ce am tot cautat pe forumuri un raspuns pentru problema mea si pe care, din nefericire, nu l-am gasit intr-o forma completa si satisfacatoare. Detin o camera Panasonic care excuta filmari in format Full HD si imi exporta fisiere m2ts. Personal imi doresc un soft care sa faca o compresie si sa reduca dimensiunea fisierului video exportat astfel incat sa nu fie afectate calitatea si claritatea "produsului final". Pana in acest moment am incercat urmatoarele softuri: Ulead 11 - Probleme: fisierul video final este IMENS (pe Mpeg are vreo 5 Gb, iar pe Avi are 16 Gb). In plus, calitatea finala a filmului e vizibil afectata. Adobe Premiere Pro - Problema: Desi am tot gasit comentarii pe forumul ca acest soft prelucreaza si fisiere m2ts la mine imi scrie mereu "file format not supported" atunci cand incerc sa deschid un fisier de acest tip cu Adobe P P. Panasonic HD Writer (acesta fiind softul camerei video pe care l-am primit in pachet) - Acesta imi face o compresie a fisierelor M2ts dar, PROBLEME: este o forma "basic" de comprimare, nu are optiuni care sa imi permita sa obtin fisiere mai mici pe final, fisierele video rezultate in urma compresiei sunt foarte mari... AVS Video Editor: Acest soft interesant prezinta unele avantaje dar fisierul final rezultat este foarte mare la fel ca si in cazul celorlalte softuri evidentiate mai sus. Ma gandesc ca poate am noroc si primesc un sfat bun de la o persoana care s-a confruntat cu aceasta problema si pe care, poate, a reusit s-o rezolve. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Soldatino Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 ....Intre timp am reusit sa gasesc un raspuns referitor la problema intampinata pe Adobe Premiere Pro CS4: se pare ca (am gasit explicatia pe un site din strainatate) trebuie sa-i fac un update si in acest fel voi reusi sa deschid fisierele de tip M2TS. Cu toate acestea vor ramane cele doua mari probleme:1. dimensiunea fisierului final 2. calitatea/claritatea acestuia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum