goe112goe Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Am luat aceasta placa de curand (sh) am instalato si observ ca se incalzeste elementul de racire foarte tare (deci nu se poate tine mana pe lementul de racire).Acum intreb si eu ca un necunascator in ale calculatoarelor ,este normal sa se incinga asa puternic ? Am pus provizoriu un cular si elmentul de racire a ajuns in scurt timp aproape rece.Rog pe cei care au aceasta placa video sa-mi spuna daca se manifesta identic cu a mea sau sunt alte probleme . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Buna seara ! Am si eu o mica intrebare,daca pc-ul dvs se opreste sau daca se restarteaza?Astept ! Link spre comentariu
goe112goe Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Va salut Domnul Florin ,nu am avut probleme cu restartarea ,drept este ca mi-a fost si teama sa-l las sa functioneze la acea temperatura si nu a mers mai mult de o ora dupa care am pus cular pe ea . Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Astea silentioase merg fierbinti tareSe recomanda ca , carcasa sa aiba ventilatie bunaEu am placa video cu racire activa si in full load sare de 90 grade Link spre comentariu
goe112goe Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Am crezut ca este defecta,in situatia mea cred ca este indicat cularul direct pe elementul de racire. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Buna dimineata ! Stati linistit ca este ok placa video,mai ales ca nu se blocheaza sau ca nu se restarteaza pc-ul. :daAm avut eu o placa video geforce care ajungea la temperatura de 70-75 de grade si se bloca pc-ul . Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Astea cu racire pasiva asa functioneaza,daca ai loc prindei pe radiator un ventilaotr mic si leagal pe firul rosu+5V si firu negru,nu se va auzi deloc. Link spre comentariu
sebi Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 am gigabyte 8500 gt silent in comp si temperatura este intre 71-73 grade fara ventilatie iar cu ventilator suplimentar intre 60-63. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum