mircea626 Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 intre timp topicul pe care l-am , deschis s-a sters.stiu ca era cineva care incepuse niste incinte VTPsi as vrea sa stiu cum au avansat lucrarile(poate si niste poze daca e cazul).sint ff. curioseu deocamdata am cumparat palul si tre sa ma apuc de treaba .pare cam anevoios dar sper sa ma descurc Link spre comentariu
VTP Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 intre timp topicul pe care l-am , deschis s-a sters.stiu ca era cineva care incepuse niste incinte VTPsi as vrea sa stiu cum au avansat lucrarile(poate si niste poze daca e cazul).sint ff. curioseu deocamdata am cumparat palul si tre sa ma apuc de treaba .pare cam anevoios dar sper sa ma descurcE de preferat sa tai palul la un atelier dotat cu circular ptr. mobila ptr.ca altfel va fi greu sa-l asamblezi corect! Ce difuzoare vrei sa folosesti?Nu e greu de facut, mai greu e sa o pui la punct. Mai intreaba! Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 17, 2006 Autor Partajează Postat Martie 17, 2006 da ai dreptate.in prima faza am vrut sa tai eu palul cu un fierastrau pendular,dar mi-am dat seama ca nu iese cum trebuie.cu 20RON am rezolvat problema taiatului si a iesit perfect. la difuzoare nu m-am hotarit inca ,dar o varianta ar fi http://loudspeakersplus.com/product.asp ... c=jommgmk8 nu stiam de ce se spune ca vor fi cam mari si grele dar acu dupa ce am materialul mi-am dat seama ca asa e. Link spre comentariu
VTP Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 da ai dreptate.in prima faza am vrut sa tai eu palul cu un fierastrau pendular,dar mi-am dat seama ca nu iese cum trebuie.cu 20RON am rezolvat problema taiatului si a iesit perfect.la difuzoare nu m-am hotarit inca ,dar o varianta ar fi http://loudspeakersplus.com/product.asp ... c=jommgmk8nu stiam de ce se spune ca vor fi cam mari si grele dar acu dupa ce am materialul mi-am dat seama ca asa e.Nu sunt nici mai mari nici mai grele decat altele!Din cate am inteles, vrei sa utilizezi coaxialul de 8" PAudio BM8CXA. Daca nu e o gresesala si Fs este 53 Hz la woofer, atunci e bine. Daca Fs este mai mare, si am convingerea ca asa este, atunci punerea la punct a filtrului va fi dificila. Un filtru normal nu va alinia banda de frecventa si incinta nu va avea joase suficiente, mascate de media si inalta pronuntata.Va fi mai dificil.O solutie deja verificata e 8PW3+PCT 300. Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 18, 2006 Autor Partajează Postat Martie 18, 2006 am terminat incintele. :drinkers: am muncit la greu,sper sa nu ma fac de ris.revin cu poze mai tirziu Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 19, 2006 Autor Partajează Postat Martie 19, 2006 cam asa arata Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 19, 2006 Autor Partajează Postat Martie 19, 2006 si inca una Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 Arata foarte bine..spor la treaba in continuare! Link spre comentariu
radue Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 Pana acum arata bine, astept sa vad produsul final :yawinkle: Link spre comentariu
andreime Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 sa te vad la finisare! eu iti recomand sa le vopsesti, mi se pare cel mai usor, eu tocmai termin de vopsit unele, pun si poze! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 Mircea , in final ce difuzoare montezi acolo?au venit si Coaxialele acum :partyman: Link spre comentariu
Vizitator arazvan2002 Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 inca nu s-a terminat de finisat?as vrea sa vad si eu produsul final fiindca vreau sa ma apuc de o pereche de incinte VTP de 6,1/2" cu difuzoare de la KON.daca are cineva planuri,documentatie pentru 8" cu difuzoare ieftine l-as ruga sa-mi trimita si mie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum