Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte pt. auditii

mircea626

Postări Recomandate

intre timp topicul pe care l-am , deschis s-a sters.stiu ca era cineva care incepuse niste incinte VTPsi as vrea sa stiu cum au avansat lucrarile(poate si niste poze daca e cazul).sint ff. curioseu deocamdata am cumparat palul si tre sa ma apuc de treaba .pare cam anevoios dar sper sa ma descurc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea626

5

• VTP

2

• radue

1

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

intre timp topicul pe care l-am , deschis s-a sters.stiu ca era cineva care incepuse niste incinte VTPsi as vrea sa stiu cum au avansat lucrarile(poate si niste poze daca e cazul).sint ff. curioseu deocamdata am cumparat palul si tre sa ma apuc de treaba .pare cam anevoios dar sper sa ma descurc

E de preferat sa tai palul la un atelier dotat cu circular ptr. mobila ptr.ca altfel va fi greu sa-l asamblezi corect! Ce difuzoare vrei sa folosesti?Nu e greu de facut, mai greu e sa o pui la punct. Mai intreaba!
Link spre comentariu

da ai dreptate.in prima faza am vrut sa tai eu palul cu un fierastrau pendular,dar mi-am dat seama ca nu iese cum trebuie.cu 20RON am rezolvat problema taiatului si a iesit perfect.

la difuzoare nu m-am hotarit inca ,dar o varianta ar fi http://loudspeakersplus.com/product.asp ... c=jommgmk8

nu stiam de ce se spune ca vor fi cam mari si grele dar acu dupa ce am materialul mi-am dat seama ca asa e.

Link spre comentariu

da ai dreptate.in prima faza am vrut sa tai eu palul cu un fierastrau pendular,dar mi-am dat seama ca nu iese cum trebuie.cu 20RON am rezolvat problema taiatului si a iesit perfect.la difuzoare nu m-am hotarit inca ,dar o varianta ar fi http://loudspeakersplus.com/product.asp ... c=jommgmk8nu stiam de ce se spune ca vor fi cam mari si grele dar acu dupa ce am materialul mi-am dat seama ca asa e.

Nu sunt nici mai mari nici mai grele decat altele!Din cate am inteles, vrei sa utilizezi coaxialul de 8" PAudio BM8CXA. Daca nu e o gresesala si Fs este 53 Hz la woofer, atunci e bine. Daca Fs este mai mare, si am convingerea ca asa este, atunci punerea la punct a filtrului va fi dificila. Un filtru normal nu va alinia banda de frecventa si incinta nu va avea joase suficiente, mascate de media si inalta pronuntata.Va fi mai dificil.O solutie deja verificata e 8PW3+PCT 300.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator arazvan2002

inca nu s-a terminat de finisat?as vrea sa vad si eu produsul final fiindca vreau sa ma apuc de o pereche de incinte VTP de 6,1/2" cu difuzoare de la KON.daca are cineva planuri,documentatie pentru 8" cu difuzoare ieftine l-as ruga sa-mi trimita si mie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări