Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tda 7377...de ce nu functioneaza ?

Vizitator SEAL Team 6

Postări Recomandate

Vizitator SEAL Team 6

Salutari din nou. Tocmai ce am terminat de realizat un amplificator audio cu circuitul integrat TDA7377 (varianta bridge). Problema este ca nu merge (am C.I.-ul nou nout).Am alimentat cum imi arata in schema de principiu prin pinii 3 si 13,la 15 Volti, am verificat piesele...tot nimic...Acum as mai avea o intrebare : e ceva legat de poztia STBY ? sau DIAGNOSTIC ? P.S. l-am lasat alimentat 5 minute,fara radiator,tinand mana pe el...nici macar nu se incalzeste

post-60795-139829358053_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutari din nou. Tocmai ce am terminat de realizat un amplificator audio cu circuitul integrat TDA7377 (varianta bridge). Problema este ca nu merge (am C.I.-ul nou nout).Am alimentat cum imi arata in schema de principiu prin pinii 3 si 13,la 15 Volti, am verificat piesele...tot nimic...Acum as mai avea o intrebare : e ceva legat de poztia STBY ? sau DIAGNOSTIC ? P.S. l-am lasat alimentat 5 minute,fara radiator,tinand mana pe el...nici macar nu se incalzeste

verificati pe fiecare iesire spre difuzor sa aveti jumatate din tensiunea de alimentare. in mod normal cu stand-by neconectat ar trebui sa aveti semnal
Link spre comentariu
Vizitator SEAL Team 6

verificati pe fiecare iesire spre difuzor sa aveti jumatate din tensiunea de alimentare. in mod normal cu stand-by neconectat ar trebui sa aveti semnal
zero...
Link spre comentariu

posibil ca circuitul sa fie in stand-bye. aplicati o tensiune de 5V pe intrarea de standbye sau printr-o rezistenta de 10K la +15v si masurati iarasi iesirea. de asemenea puteti cupla intrarea standbye la masa fara probleme.

in datasheet scrie : "Play Mode Vpin7 = 5V "

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări