ivanflorin Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 TV ZANDER....mod;FT2101....procesorul;din atacs..intreb si eu daca este echivalent cu stv2246H...de ce? pt ca acum 6luni am cumparat un tv defect ZANDER,cu procesoru def,l-am cumarat [procesoru] ,l-am lipit de tv si azi dupa 6 luni constat ca vinzatorul de ''procesoare'' mi-a vindut respectivul stv2246hcare 99% nu cred sa sunt echivalente...acum asta e ..daca DA....DAdacaNU...NUva multumesc Link spre comentariu
GYON Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 TV ZANDER....mod;FT2101....procesorul;din atacs..intreb si eu daca este echivalent cu stv2246H. Nu ,STV-ul este jungla Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Ceva e rau sucit aici.Eu nu cred ca un vanzator la care ii ceri un ST92195...sa iti dea STV2246.Inca nu am auzit asa ceva.Probabil cand ai cerut ai cerut gresit.Asta este parerea mea.Cat despre echivalenta lor nici nu cred ca are rost sa zicem ceva. Link spre comentariu
ivanflorin Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 corect cum spuneti domnu Dan,sucit a fost, am comandat joia, si duminica gata ''pesa''. de la capitala vine pe tirg cu piese la noi in [jud.?]. pot sa-i spun dupa ~6luni ca a gresit comanda? 'eu' :cry: asta e invatatura de minte..si cind gasesti bani in buzunar sa-i dai sotiei sa-i numere ca noi...vai de noi [cine stie unde-i numaram ] n.b.acum asta e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum