casapumrs Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Salut! Am o rugaminte la dv. Caut o schema pentru a conecta un telefon mobil la alarma masinii care in momentul cand sunt apelat sa intrerupa si alimentarea la bornele bateriei sau undeva anume. Am gasit doar cu microcontroler si nu stiu sa- programez. Daca ma puteti ajuta va multumesc . Link spre comentariu
volhov Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Nu sunt sigur ca am inteles corect ce doriti....Deci ati vrea o alarma care sa va trimita prin GSM starea (de alarma) si in acelasi timpsa intrerupa alimentarea masinii .....Corect ?Raspunsul e simplu: Este posibila o astfel de alarma, dar nu fara un controller. In nici un caz nu e o schema simpla cu un telefon conectat (cum oare) la o alarma auto simpla.Sunt convins ca exista alarme auto cu modul gsm care au si functie de imobilizare, dar nu sunt foarte ieftine. Link spre comentariu
casapumrs Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Perfect de acord cu dv. Este singura schema pe care am gasit-o si credetima ,ca am cautat de mi-a venit rau. Daca stie cineva una cu microcontroler si imi poate programa microcontrolerul ,rog sa ma contacteze, un mail ceva sa putem lua legatura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum