rochester21 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Salutari. Am cumparat recent o pereche de boxe de podea la la FLANCO avariate, despre care vanzatorul mi-a spus ca sunt nefolosite, doar ca au fost tinute la prezentare si cu ocazia asta difuzoarele au fost impinse cu degetul, motiv pentru care calotele prezentau indoituri. Azi le-am primit acasa si mi-am dat seama imediat ca am fost mintit, pentru ca difuzorul de medii de la una din boxe e descentrat(are un harsait), iar un tweeter de la cealalta e ars- ori, e clar ca aceste defectiuni nu apar din cauza atingerii difuzoarelor cu degetul. E adevarat ca am platit 1/3 din pretul initial pentru ele, dar ma deranjeaza faptul ca am fost mintit pe fata. Oricum, acum vreau sa le repar(consider ca merita efortul), si as vrea sa stiu daca si unde pot repara tweeter-ul si recentra difuzorul de medii. Eventual as aprecia daca persoane care au mai avut de facut astfel de reparatii mi-ar recomanda un mester din Bucuresti care ma poate ajuta fara sa fiu nevoit sa sparg pusculita(astept mesaje pe privat). Desi eu am fost naiv, sper ca altii vor invata ceva din patania mea. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Ce marca,model? Link spre comentariu
rochester21 Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Infinity Primus 250. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Salutari. Am cumparat recent o pereche de boxe de podea la la FLANCO avariate, despre care vanzatorul mi-a spus ca sunt nefolosite, doar ca au fost tinute la prezentare si cu ocazia asta difuzoarele au fost impinse cu degetul, motiv pentru care calotele prezentau indoituri. Azi le-am primit acasa si mi-am dat seama imediat ca am fost mintit, pentru ca difuzorul de medii de la una din boxe e descentrat(are un harsait), iar un tweeter de la cealalta e ars- ori, e clar ca aceste defectiuni nu apar din cauza atingerii difuzoarelor cu degetul. E adevarat ca am platit 1/3 din pretul initial pentru ele, dar ma deranjeaza faptul ca am fost mintit pe fata. Oricum, acum vreau sa le repar(consider ca merita efortul), si as vrea sa stiu daca si unde pot repara tweeter-ul si recentra difuzorul de medii. Eventual as aprecia daca persoane care au mai avut de facut astfel de reparatii mi-ar recomanda un mester din Bucuresti care ma poate ajuta fara sa fiu nevoit sa sparg pusculita(astept mesaje pe privat). Desi eu am fost naiv, sper ca altii vor invata ceva din patania mea.Datorita schimbarii permanente de personal la asemenea " firme de renume " , este posibil ca vanzatorul care ti-a recomandat incintele drept chilipir sa fi fost " legendat " de fostii colegi......si sa fie in necunostiinta de cauza , nu neaparat rauvoitor . Oricum nu poti face nimic ! Link spre comentariu
rochester21 Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Si asta e adevarat. Insa eu nu incepusem topicul ca sa acuz in stanga si in dreapta, ci ca sa aflu ce pot face cu tweeter-ul si difuzorul de medii care sunt defecte Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Le poti face cu putina rabdare si acasa ...la boxele de medi si bas poti chiar sa dai calota jos (nu stiu cu ce substanta se poate deslipi, ca cu acetona nam putut) le centrezi cu mana si pe altcineva il pui sa iti bage o hartie intre membrana si fier, incercand sa ti bobina cat mai pe mijloc ...si cand baga celalat hartia (o hartie perfect rotunda putin mai mica ca bobina) impingi membrana in sus si in jos pana intra hartia cam 1 cm 2... si sa ai grija sa nu se indoaie hartia .... Dupa acea pui undeva la cald difuzorul (pana in 100 grade) si il ti pana se incinge putin membrana (sa ai grija sa nu se topeasca).... dupaia il lasi sa se raceasca treptat la temperatura camerei....si dupaia mege fara probleme... Eu asa am facut la niste difuzoare sony (de bas) si merg ca si noi ...numai ca io am pus la incalzit boxa pe calorifer si calota neputand so dau jos cu nici o substanta am taiato cu o lama putin indoita , cumparand alta... poti face si tu la fel fara nici o problema ....daca am gresit cu ceva sau mai trebuie adaugat ceva ii rog pe cei mai experimentati in domeniu sa ma complteze... Craciun fericit tuturor Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 ihiiiiiii , chiar asa sa faceti , altfel nu ! E bine de tot , e reteta succesului !Singura ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum