Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema egalizator cu TA 75558s

albasete

Postări Recomandate

Salutare. Am inceput sa dezmembrez un amplituner Aiwa si egalizatorul are un amplif. cu TA 75558s. Pe net nu am gasit nicio schema cu acest amplif. Egalizatorul vreau sa-l folosesc si nu stiu cum sa-l probez fara sa-l distrug (daca este functional, bineinteles). Are cineva vre-o schema de aplicatie cu acest amplif ? Mii de multumiri ! Sarbatori fericite ! Acesta este amplitunerul.

post-46864-139829357909_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• albasete

3

• remus68

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

AIWA RX 30. Din cate am gasit pe net se pare ca este fabricat prin anii 1984 - 1985, dar nu am gasit nicio schema a acestui amplituner. Cateva date despre el: putere :2x25 W, tuner digital, 2 intrari, selectarea digitala a surselor de semnal, volum si egalizator analogice, clook, timer, UM, UL, UUS. Acum 6 ani am incercat sa-l repar, dar nu am reusit. Placa cu partea de comanda (clook, selector benzi, selector surse, timer) a fost rupta, deoarece a cazut ceva greu pe el (nu stiu ce,asa l-am primit) strambandu-i si carcasa. Din acest motiv m-am gandit sa-l dezmembrez cu recuperarea a tot ce poate fi folositor la diverse proiecte. Mii de multumiri. :jytuiyu

Link spre comentariu

Multumesc mult, dar gasisem foaia de catalog si m-am gandit sa merg pe traseele cablajului sa gesesc in/out/alimentare. Vroiam si schema intregului amplituner pe care nu am gasito niciunde. Poate cineva ma va ajuta in acest sens. Multumiri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări