albasete Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Salutare. Am inceput sa dezmembrez un amplituner Aiwa si egalizatorul are un amplif. cu TA 75558s. Pe net nu am gasit nicio schema cu acest amplif. Egalizatorul vreau sa-l folosesc si nu stiu cum sa-l probez fara sa-l distrug (daca este functional, bineinteles). Are cineva vre-o schema de aplicatie cu acest amplif ? Mii de multumiri ! Sarbatori fericite ! Acesta este amplitunerul. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 ... Aiwa si mai cum? Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 AIWA RX 30. Din cate am gasit pe net se pare ca este fabricat prin anii 1984 - 1985, dar nu am gasit nicio schema a acestui amplituner. Cateva date despre el: putere :2x25 W, tuner digital, 2 intrari, selectarea digitala a surselor de semnal, volum si egalizator analogice, clook, timer, UM, UL, UUS. Acum 6 ani am incercat sa-l repar, dar nu am reusit. Placa cu partea de comanda (clook, selector benzi, selector surse, timer) a fost rupta, deoarece a cazut ceva greu pe el (nu stiu ce,asa l-am primit) strambandu-i si carcasa. Din acest motiv m-am gandit sa-l dezmembrez cu recuperarea a tot ce poate fi folositor la diverse proiecte. Mii de multumiri. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 TA75558 este un dublu-operational echivalent cu RC4558, MC4558. In atasament ai foaia de catalog a lui si daca vei urmari traseele dupa cablaj iti vei da seama unde trebuie alimentat. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Multumesc mult, dar gasisem foaia de catalog si m-am gandit sa merg pe traseele cablajului sa gesesc in/out/alimentare. Vroiam si schema intregului amplituner pe care nu am gasito niciunde. Poate cineva ma va ajuta in acest sens. Multumiri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum