Vizitator Catalin24 Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 va salut pe toti in primul rand, de cateva zile va spionez forumul :Dsunt afon in primul rand ale electronicii, ma rog, recunsc majoritatea pieselor stiu sa ma joc cu un aparat de masura si control dar as vrea sa avansez putin si sa incep sa imi creez si eu cateva jucarii electroniceo mini statie, visez la un robotel cu enri etc etcceea ce as dori este sa stiu ce as putea recupera din cateva televizoare, multe piese de pc vechi placi de baza etc mousi, hdd cdrom, 2 laptopuri cu placile de baza sparte, 3 casetofoane auto, o statie antica (selena) care are integratele sparte prin ea cateva eletrocasniceas vrea sa ma pun pe dezlipit, si aici ma refer ce as putea recupera din` toate acestea..amplificare, ce microcipuri ar fi utile... ma refer la piesele care au cat de cat valoareva multumesc Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 ceea ce as dori este sa stiu ce as putea recupera din cateva televizoare, multe piese de pc vechi placi de baza etc mousi, hdd cdrom, 2 laptopuri cu placile de baza sparte, 3 casetofoane auto, o statie antica (selena) care are integratele sparte prin ea cateva eletrocasnicePoti recupera cam majoritatea pieselor, mai putin condensatoarele polarizate, unele dintre cele nepolarizate si componentele smd (nu cred ca ai scule pentru ele). Link spre comentariu
Vizitator Catalin24 Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 ceea ce as dori este sa stiu ce as putea recupera din cateva televizoare, multe piese de pc vechi placi de baza etc mousi, hdd cdrom, 2 laptopuri cu placile de baza sparte, 3 casetofoane auto, o statie antica (selena) care are integratele sparte prin ea cateva eletrocasnicePoti recupera cam majoritatea pieselor, mai putin condensatoarele polarizate, unele dintre cele nepolarizate si componentele smd (nu cred ca ai scule pentru ele).... smd is alea mici mici fara pini banuiesc...la alea chiar nu ma gandeam:D sa le refolosesc as vrea o tema de lucru:D nu stiu cu ce sa incep, as face orice dar imi trebuie un impuls Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Cred că e bine să citeşti şi subiectul ăsta: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=40&t=96336 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum