tanase Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 as dori daca are cineva schema acestei masini de spalat model zwf 2105w,are cateva rezistente arse si nu se mai cunosc valorile,rezultat al unei supratensiuni pe retea poate cu ajutorul dvs reusesc sa o repar. Link spre comentariu
naebv Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Poate va sunt utile aceste link-uri (schema si service manual): http://elektrotanya.com/zanussi_zwf2105 ... nload.html http://elektrotanya.com/zanussi_zwf2105 ... nload.html Link spre comentariu
tanase Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 de ce nu pot sa descarc schema trebuie sa-mi fac cont la electrotanya?am dat click pe get manual si imi apare printre altele ,,client eror,,ce inseamna asta ? si nu e prima data cand imi apare asa.tot nu merge,am incercat de mai multe ori.va citez ce scrie acolo:client error!download not possible!cookies are enabled?restart your browser!va rog sa ma ajutati ,nu prea le am cu engleza ,ce vrea sa insemne asta? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Buna seara ! Nu trebuie neaparat facut cont pe aceasta adresa,doua scheme la 24 de ore va da si asa fara cont. Numai ca trebuie sa asteptati pana va aparea get manual in partea dreapta de jos ,iar dupa ce va aparut acest get manual dati un click pe el. Mai incercati inca odata sa mai apasati pe acel linck de mai sus si cand va aparut get manual apasati imediat pe el,nu peste 5-10 secunde dupa ce va aparut get manual . Succes !!! Link spre comentariu
naebv Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Incercati cu alt browser (Internet Explorer). Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Acesta este continutul celor doua linkuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum