Vizitator nionut Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Ma interseaza o solutie de rezerva dpv al energiei pentru un dispozitiv medical care consuma 400W. Dispozitivul este alimentat la 220, insa m-ar interesa o autonomie de minim o ora, sa fie conectat la dispozitiv cu un timp foarte mic de raspuns (intrarea in functiune), sa fie silentios, si pe deasupra sa aiba si functia de stabilzator de tensiune, respectiv protectie la suprasarcina. As dori sfaturi privind achizitia unui astel de sistem. Pe piata sunt mai multe modele de ups-uri de diferite puteri, aparent suficiente pentru cerintele mele, fiind capabile sa debiteze o putere mult mai mare de 400w insa intr-un timp foarte scurt(cred ca 10-30 min). Link spre comentariu
asyx Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Ma interseaza o solutie de rezerva dpv al energiei pentru un dispozitiv medical care consuma 400W. Dispozitivul este alimentat la 220, insa m-ar interesa o autonomie de minim o ora, sa fie conectat la dispozitiv cu un timp foarte mic de raspuns (intrarea in functiune), sa fie silentios, si pe deasupra sa aiba si functia de stabilzator de tensiune, respectiv protectie la suprasarcina. As dori sfaturi privind achizitia unui astel de sistem. Pe piata sunt mai multe modele de ups-uri de diferite puteri, aparent suficiente pentru cerintele mele, fiind capabile sa debiteze o putere mult mai mare de 400w insa intr-un timp foarte scurt(cred ca 10-30 min).nu este o problema.cumperi o baterie de capacitate mai mare.o scoti pe aia din interior si prelungesti firele Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 se pare ca ati inteles ca un ups de 2000w ce poate da aceasta putere in 20min va da si 400w tot in 20minteoretic ar trebui sa dea 400w in cel putin 100min,adica raportul puterilor Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 si sa il ia de la vreun producator care de o viata construieste UPS , nu vreun chinez frumos care dupa juma de ora scoate limba ca nu mai poate...... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Eu zic ca e complicata treba cu upsurile,nu e ca la un licurici cu 2 leduri,la care legi cateva sarme si te bucuri cum mergeSi in orice caz 400Wh nu sunt ieftiniDesprre toate astea s-a mai scris...dar il las deschis,poate autorul vrea altceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum