Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masurare...

Vizitator Mordor

Postări Recomandate

Vizitator Mordor

Deci...din toata alea,la pretul respectiv doar Yamaha merita acei bani?Am citit despre el,insa vad ca nu are input pentru coaxial.E normal,la categoriile mai noi de anplificatoare?Adica,pana acum am vazut ca mai toate au,insa la asta m-a surprins sa vad ca nu are.La modelele mai vechi e posibil,dar la cele noi?Exista vreo motivatie anume?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

14

• hpavictor

5

• Foryn

1

• Luca

1

Top autori în acest subiect

N-aş da 12 milioane pe un amplif de 2x50W, mai ales de la Yamaha... cu banii ăştia îmi iau o pereche de trafo de ieşire de firmă ptr un amplif pe lămpi de 2x50W, care sperie orice amplif cu siliciu.În fond, fiecare face ce vrea cu banii săi.

Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Vad ca fiecare are o alta parere.M-ati bagat total in ceata.Hai sa o luam altfel.Ce ar trebui sa urmaresc atunci cand doresc achizitionarea unui amplificator?

Link spre comentariu

N-aş da 12 milioane pe un amplif de 2x50W, mai ales de la Yamaha... cu banii ăştia îmi iau o pereche de trafo de ieşire de firmă ptr un amplif pe lămpi de 2x50W, care sperie orice amplif cu siliciu.În fond, fiecare face ce vrea cu banii săi.

Absolut corect . Dar amplificatoare PP pe lampi NOS cu EL34 sau 6P3S-E si trafo out de la Hammond nu se gasesc de cumparat , chiar daca exista o oarece oferta Low Cost de KKTuri Made in China . Hammond ramane Hammond !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări