Sylviu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 salut,am montat mai de mult in bord la un golf3 leduri albastre de 3mm la 3v. Am pus 2 serii a cate 4 leduri.Totul a mers frumos pana ce o serie incepeau sa palpaie o perioada si la urma nu mai mergeau deloc...Am verificat lipiturile si nu aveau nici o problema... am inlocuit seria de leduri si a mers din nou pana ce a inceput din nou acelasi fenomen...Imi puteti explica fenomenul si ce trebuie sa fac ca sa nu mai am aceasta problema? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Da,ledurile nu se pun asa,direct,ci se alimenteaza printr-o rezistentaCauta p-aici,ca s-a scris de multe ori deja.... Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 el probabil e nedumerit ca a pus deja ledurile in serie pt 12v.Intrebarea e: ai datele minimale ale ledurilor? curent si Vf? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Sunt leduri albastre,deci le-ar trebui vre-o 3,3V,ca sa lumineze tot timpulFiind de 3mm,7-10mA sunt suficienti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum