Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic DMC-LS1

TBone

Postări Recomandate

Vizitator mister_rf

... un canon eos 20d (in prim plan)...De remarcat e faptul ca era destul de intunecos, dar canonul a facut pozele la 1/60 cu iso 1600. Alti bani alta distractie. Chiar si asa am remarcat ceva pete rosii pe piele cand am pus pozele in ordinator, deci bani mai multi nu inseamna neaparat satisfactie mai mare...

OFF TOPIC:Trebuie sa remarc ca la comparatia unui DSLR cu un aparat digital clasic, se uita tocmai partea cea mai importanta: obiectivul folosit... :yawinkle: Pune tu un obiectiv luminos, fie acesta de exemplu un prime de 50mm f/1.4 pe un 20D si o sa obtii alte rezultate la ISO ...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

26

• TBone

25

• nicul

17

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

nu conteaza ce marca era, dupa cum se vede era buna rau.le-am mai zis la niste amici ca nu conteaza cat e de scumpa camera ca daca nu ai ochi si mana degeaba. te poti simti perfect si cu o camera de 100 parai.tbone, tu ai si ochi si mana.apropo de imageshack, eu folosesc photobucket care redimensioneza fotografiile dupa cum vrea muschii lui si am mai folosit unul care avea calitate mai buna dar nu incarca unele fotografii.

Link spre comentariu

Posted Image

Posted Image

senzor de 3 megapixeli, restul reclama.

totusi am cateva poze care imi plac facute cu webcamu meu Mercury (ultima data cand am pus o poza facuta cu mercury a crapat serverul lui vasile, asa ca mi-e cam frica)

Link spre comentariu

Inca nu prea sunt posesor ca nu am reusit sa fac rost de bani, dar singur atunci cand o sa o cumpar o sa va anunt, oricum va multumesc pentru ajutor, sper sa nu considerati ca a fost o pierdere de timp ca ati postat la mine pe topic. :prayer: . A si mai cer inca un sfat: am gasit camera (Panasonicu) la Metro la cel mai bun preti, conteaza pana la urma de unde o iau?

Link spre comentariu

Din cate e scris prin manuale cam intre -20 - +60 grade C poate fi depozitata o camera.Mai ramane partea cu socurile. Crezi ca la o camera adusa intr-un camion pe drumurile noastre mai conteaza de unde o cumperi?Cauta o cutie sigilata si eventual sa nu prezinte urme vizibile de lovituri sau scurgeri de lichide in interior. Mai aiurea la Metro e ca verificarea camerei se face dupa ce o cumperi(vorbesc de Iasi dar am inteles ca si prin alte parti e la fel). De aceea cred ca e bine sa fie una care nu a fost pipaita de prea multi.

Link spre comentariu

Asa e peste tot la Metro dupa ce o cumperi o poti testa, dar daca are probleme o schimbi pe loc, ei au una afara si restu sunt in cuti sigilate (sper) nu vreau sa sumpar una care e desfacuta si apoi o baga intr-o cutie.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Eu sunt fan pana, am un LZ-2, e modelul scos dupa LS-1si LZ-1. e drept ca si modelul meu a iesit din productie si sunt magazine care-l lichideaza cam pe la 250$.

Am gasit un magazin din acesta si mi-am luat un LZ1 cu 6.800.000. Nu mai pun poze ca nu cred ca mai are rost multumesc pentru consultanta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări