hugo Postat Martie 18, 2006 Partajează Postat Martie 18, 2006 Nu stiu daca pot trage o concluzie. E greu de ales un aparat foto digital.Conteaza foarte mult zgomotul pe imagine, zgomot la ISO mare si eventual fara sa fie folosit un trepied. Link spre comentariu
nicul Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 pai zgomot la iso mare au toate, trepiedul e folosit numai in anumite conditii.eu ma uit dupa cat de repede face focusul (face bazz-bazz mult sau e gata sa faca poza cum am apasat declansatorul la jumate), cat de frumoase sunt culorile in lumina naturala (in conditii extremenu poti fi mereu multumit), e interesant de stiut ce poate ecranul si cat de mare e (vizorul optic nu prea isi merita banii la clasa asta), ma mai uit si dupa memorie pentru ca sd-ul imi pare mai ieftin si nu in ultimul rand imi place sa mearga cu AA ca am acumulatori din astia si cand ramai in pana de descurci cu orice baterie. Link spre comentariu
hugo Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 Stiu ca voiai sa folosesti camera si pe post de webcam. Am incercat cu Sony-ul meu si am reusit sa o conectez prin intrarea de la tuner. Ceea ce vezi in mod normal pe LCD-ul camerei vad acum si pe PC prin tuner, inclusiv toate informatiile care sunt afisate pe LCD. De pe site-ul Sony am inteles ca daca alimentez extern camera pot folosi ca si webcam aparatul foto. Nu stiu insa daca raman si informatiile de pe ecran de care nu reusesc sa scap. Link spre comentariu
TBone Postat Martie 19, 2006 Autor Partajează Postat Martie 19, 2006 Dar ai incercat sa vezi daca chiar merge adica merge pe messenger ai incercat cu cineva? Link spre comentariu
hugo Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 Am incercat si merge. Insa sunetul e cel de la ultimul canal pe care era tunerul.y!m detecteaza automat driverul de captura al tunerului si-l considera webcam. Schimb sursa la tuner pe intrare video, opresc tuneru' si cand activez "My webcam" ... am webcam.Nu stiu cum e la alte camere. Daca ai semnal la iesirea video de la camera in momentul cand vrei sa faci poze sau filmulete cred ca o poti folosi. Stiu ca sunt camere care nu au semnal pe iesirea video decat in modul "Play" si la ele cred ca nu merge. La H1 cand introduc jack-ul cablului video se decupleaza cele doua ecrane si am semnal doar pe iesire. Daca ai tuner poti incerca sa vezi daca ar merge ca "interfata" webcam doar activand "My webcam". Ar tb sa vezi ultimul canal pe care erai pe post de webcam.Tunerul e un WinFast TV2000XP Expert. Link spre comentariu
TBone Postat Martie 19, 2006 Autor Partajează Postat Martie 19, 2006 Aha dar acu alta problema trebuie sa ai tuner :finga: . Acuma stiu ca toate camerele au iesite video, deci e o idee. Link spre comentariu
hugo Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 Nu chiar toate camerele au iesire video.Sony DSC-S600 nu are. Inca o bila alba pentru Panasonic. :smt003 Link spre comentariu
nicul Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 in general toate camerele foto au iesire video. eu personal nu i-am gasit nici o utilitate (poti eventual sa faci o fotografie de grup , pe canapea , care sa te includa si o sa ai un bun cadraj folosind ecranul televizorului) cu modelul s600 de la sony e alta treaba , s-a urmarit in mod special reducerea pretului pentru o anumita categorie de utilizatori care nu folosesc decat modul automat. http://reviews.designtechnica.com/review3389.html aceeasi politica e urmata si de kodak (au fost cei mai tari la vanzari in 2005 si nu au nici un model care sa te dea pe spate) si de olympus (care au modele super tari , dar super scumpe, ma gandesc la seria C5050 ajunsa la 8080). cred ca exista un segment de piata ocupat in prezent de gadgeturile chinezesti gen Mercury, care fac multe chestii la un nivel calitativ acceptabil si pe care il vor marile companii. Link spre comentariu
TBone Postat Martie 20, 2006 Autor Partajează Postat Martie 20, 2006 in general toate camerele foto au iesire video.eu personal nu i-am gasit nici o utilitatedaca esti la cineva si nu are calculator si vrei sa arati pozele la mai multa lume bagi camera pe televizor, nu se vede chiar bine pentru ca e refreshu prost dar e ok. Link spre comentariu
nicul Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 adevarul e ca eu prefer sa stric un cd si le vad cu dvd playerul. nu prea e util sa tin toate pozele pe cardul de memorie, sunt multe, nu mai stiu de unde am descarcat, plus ca atunci cand ai nevoie te trezesti ca trebuie sa stergi altele.probabil ca multa lume considera optiunea tv out utila de vreme ce e implementata pe mai toate aparatele.apropo de trepied, eu am unul mini care strans are 14 cm lungime si 3,5 latime, cam cat trei pixuri tinute in pumn si se mai poate lungi cu cate 10 cm. azi mi-a parut rau ca nu l-am avut prin buzunare. Link spre comentariu
nicul Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 hugo- ai pus doua poze una cu iso 200 dar la care nu se vad bine detaliile si una la iso 400 plina de zgomot (dar se vad cifrele mai bine)ce concluzie se poate trage, mai ales ca ai un aparat scump? ori e ceva defect si nu ies bine pozele (eventual reglaje, iluminare, etc) ori e clar ca la orice poza daca iei o bucatica si o maresti (crop) e clar ca o sa gasesti zone cu zgomot.pe mine nu ma deranjeaja zgomotul la imprimarile pa care le fac (max A4) sau pe ecranul de 19". daca pun lupa si maresc e clar ca se pierde din calitate. Link spre comentariu
hugo Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 Ambele poze au fost facute cu iluminare slaba si nu am folosit flash-ul pt. ca ar fi fost reflexii prea mari. La cea cu ISO200 unde sunt mai neclare cifrele se vede clar ca stabilizorul nu face minuni in cazul timpilor mai mari deci esti nevoit sa folosesti un ISO mai mare pentru a avea timpii mai mici deci cifrele ... mai clare si zgomot mai mult. Deci e bine de gasit un aparat cu zgomot mic pe ISO mare.Nu m-am chinuit sa iasa pozele bine, sa-mi apar aparatul. Chiar daca e scump nu inseamna ca face minuni.Panasonic voiam si eu sa-mi cumpar. Un FZ20 care cred ca e cel mai bun scos de ei in ultimii ani. Sau daca era sa cumpar ceva mititel cum voia sotia mea, as fi ales un FX8 care si el se descurca binisor. Insa m-am lovit de pret si de faptul ca totusi voiam ceva cu acumulatori mai usor de gasit, deci am ajuns la H1.Cu zgomot mai mic pe ISO mare sunt aparatele de la Canon care din cate stiu folosesc captorii tot de la Sony. Pe ISO mic sunt mai zgomotoase decat Sony, iar pe ISO mare mai putin zgomotoase. :rolleyes: La calitatea pozelor vazute prin "lume" m-au impresionat Sony W7 (sau W17) si Canon A620. Ambele cu acumulatori R6, controale manuale si 7MP. Insa la W7 ochii ies cam prea rosii iar pentru A620 mai trebuie sa cumperi acumulatorii si incarcatorul.Interesante sunt si aparatele de la Olympus pentru cei ce vor garantie cat mai mare. SLR-ul de la Panasonic care va iesi curand pe piata e facut in colaborare cu Olympus. :finga: Un Stylus 600 de la Olympus e chiar interesant. Mai ales ca i-au scazut pretul. Si nu tb sa te ingrijorezi daca-l scapi in bere.Deja deviaza prea mult discutia. Fiecare tragem cu dintii de aparatele noastre. Mai bine bem o bere si lasam omul sa-si aleaga un aparat. :drinkers: Link spre comentariu
TBone Postat Martie 20, 2006 Autor Partajează Postat Martie 20, 2006 Pai oricum concluzia trebuie sa o trag singur din spusele voastre, acum totul se inclina spre panasonic, mai ales ca eu nu sunt chiar asa de pretentios la calitatea pozelor(fata de voi). Link spre comentariu
nicul Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 pai nu a deviat deloc discutia, din contra se poate trage concluzia ca daca vrei zgomot mic pe ISO mare trebuie sa platesti mai mult decat face. (poate ca daca scoti bani din poze se justifica un Canon EOS 20D). Asa ca initial ne orientam spre produsele mai ieftine, dar de calitate. Eu as evita benq, acer, mercury, dxg, aiptek, etc. iar pentru tbone, sa stii ca pofta vine mancand, apropo de faptul ca nu esti pretentios. o sa vezi ca dupa o vreme o sa vrei mai mult. Link spre comentariu
TBone Postat Martie 20, 2006 Autor Partajează Postat Martie 20, 2006 Ok multumesc pana la urma am inteles ideea ce mai ramane de facut e sa ma imprumutati cu niste bani :finga: ca sa imi pot cumpara ce imi doresc. Dar nu m-as supara daca ati contiuna. Deci puteti sa imi ecplicat cum se foloseste acel iso in diferite conditii ca inca nu cred ca am lamurit bine acest procedeu. Deci la folosirea blitzului nu mai apare zgomotul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum