Vizitator mytzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 daca nu sau ars pana aq )))) Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Ar fii pacat .De ce nu te uiti pe casetofon sa vezi ce scrie?Ar trebuii sa-ti dea indicatii , sa-ti arate alimentarea si iesirile?Ai alimentat dvd-ul;.Functioneaza?Daca da , ai grija sa nu atingi firele alea pe iesire.Fa o poza mai clara , ca presimt ceva fum. Link spre comentariu
Vizitator mytzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 da l-am alimentat...firele de alimentare le-am izolat....dar nu stiu care sunt firele pt boxe, p cas nu scrie nimic decat bluetinum Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 firele sunt pe culori?adica , ai 2 fire verzi , 2 albe , 2 albastre ,etc, in total 8 fire?Cel mai bine , e sa faci o poza cu toate firele , inclusiv cele de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator mytzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 da pe culori dar 10 fire. 4 albastre, 2 verzi, 2 portocali, 2 maro...care din astea pun la boxe...uite si o imagine Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 E dubios ca ai 10 fire , fara cele de alimentare.Atunci incearca , conecteaza un difuzor la cele verzi de exemplu , sau la cele maro etc.Stai linistit ca nu arzi nimic , important este sa nu se atinga intre ele. Link spre comentariu
Vizitator mytzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 am incercat cu fiecare in parte pe culori dar cu un difuzor de 6 ohmi, acum am gasit unul de 4 sa incerc cu asta? Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Nu conteaza impendanta difuzorului.Trebuia sa se auda .De asta am insistat sa faci o poza cu toate firele , sa vedem si noi ce ai legat pe acolo. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Nu este nevoie, nu conteaza impedanta difului pentru a afla corect iesirile.In principiu cele care sunt grupate cate 2 pe culori trebuie ca unul din fire sa aiba o dunga pe el, ma suprinde faptul ca are 4 fire albastre, greu de crezut ca ar avea 5 iesiri, totusi asa cum s-a mai zis conecteaza difuzor pe rand la fiecare grup de 2 fire, si le vei gasi.PS: O poza cu rezolutie mai buna nu se poate? Link spre comentariu
Vizitator mytzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 o sa mai incerc acum, are ceva daca inversez si culorile ? adica s pun albastru cu verde, pot? va ajuta daca fac poza din fata casetofonului? poza e cu 12 mg pixeli ..nu imi da voie siteu sa incarc mai mare de 500 de kb si eu tai din ele ca sa intre Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 http://tinypic.com/ Incarci poza pe site-ul asta si trimiti linkul. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Nu amesteca firele pe culori intre ele, sunt grupate pe culori tocmai in acest scop, pentru a nu amesteca si anume canalele ampliului, deci atentie la acest aspect.Ai grija ca poza dupa prelucrare sa fie cat mai clara, cat mai bine focalizata ca sa se discearna bine detaliile, numai asa poti fi ajutat. Link spre comentariu
Vizitator mytzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 http://i41.tinypic.com/35a955c.jpg ...si mai pun acum poze ca am dasfacut acolo in spate Link spre comentariu
Vizitator mytzu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 http://i41.tinypic.com/n70g7t.jpg .... Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Improvizatia aia , adica firul portocaliu si cel maro , e facuta de tine?Sa , inteleg ca la firele alea ai alimentat casetofonul.Normal pe alimentare ar trebuii sa ai 2 fire de plus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum