en Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Am cautat pe net, dar cred ca n-am nimerit unde trebuie.Am gasit urmatorul text cu referire la un tip de con Morse, "Produsele se utilizează pentru prinderea sculelor cu coadă conică ( tip Con Morse SR ISO 296 ), în scopul realizării operaţilor de găurire, alezare şi filetare"Eu stiu de de con Morse 1,2...5...Zice in alta parte, "Con Morse ISO40"Daca stiti despre ce este vorba, faceti-mi, va rog, o trimitere ca sa ma pot documenta. Link spre comentariu
hene Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 In acel text este precis vorba de o adaptare intre Morse --> ISO296. Uite un link edificator: http://www.rmcollet.com/btisoadapters.html (ISO - Morse Taper Shank Adapter) Link spre comentariu
en Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Tot nu am inteles! Mai jos avem un accesoriu cu con Morse nr. 4, asa cum il stim cu totii.Si un alt accesoriu cu con Morse2-SR ISO 296. Care-i deosebirea? Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Sculele au de obicei modelul MK1...MK5 (con morse) poate si mai mari.Coloanele masinilor unelte de frezat de exemplu au SK30...Sk50 sau ISO30...ISO50. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Exista vrio diferenta intre, Iso40 Sk40 si Bt40 ? sunt combatibile intre ele ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Asa in goana calului SK40 si ISO40 sint la fel , BT40 posibil sa fie cu sistem de retentie pentru schimbator pneumatic . Catua dupa ceva post-uri ale userului @katran, a detaliat aceste tipuri ce conuri. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum