Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

100 de leduri la 220V. Rog ajutor

rony2006

Postări Recomandate

Vreau sa fac mai multe module care sa contina 100 de leduri (20 mA, 3v) alimentat la 220v fara transformator si FOARTE ieftin.Pe scurt: Intre 220v si 80 de leduri (legate fie in serie, in paralel, sau mixt) sa fie un montaj (rezistente, condensatori, punti de redresare .etc) care sa permita ledurilor sa functioneze in conditii optime.Intre 220v si 20 de leduri sa fie un circuit simplu flip-flop care sa imi alterneze cele 2 perechi de cate 10 leduri.Am cautat internetul in lung si in lat dar nu am dat de nici o solutie ieftina si concreta. Multi vorbesc de ceva condensator legat in serie cu ledurile, ceva diode .etcVa multumesc pentru ajutor! icon_jook

post-12785-139829356457_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rony2006

2

• Spitfire

1

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1) ce vrei tu NU EXISTA adica din 220V in 12V,la curentul pt sute de leduri :nebunrau: Sa nu mai zic si de partea cu ieftinSi sa nu mai zic si de partea cu electrocutarea :echair: Oricum,mai ai un subiect pe tema asta,deci asta se inchide

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări