Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema amplificator dual cv 1400 !!!

Vizitator peye01

Postări Recomandate

Vizitator flo70

Buna ziuaPostez si eu aici sper sa nu fac o gresala. Am un amplificator Dual CV 1400 care are defect IC 1113 regulator de tensiune +15V ; -15Vde tip RC 4195 si nu stiu cu ce sa pun in loc.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziuaPostez si eu aici sper sa nu fac o gresala. Am un amplificator Dual CV 1400 care are defect IC 1113 regulator de tensiune +15V ; -15Vde tip RC 4195 si nu stiu cu ce sa pun in loc.Va multumesc.

Cauta-l pe ebay, o sa-l gasesti acolo.
Link spre comentariu
Vizitator flo70

Multumesc mult s-a rezolvat cu ajutorul a 7815 si 7915, dar era dus si unul din cei doi condensatori de 6,8MF/25V.Au fost schimbati amandoi si acum se aude bine. Numai bine.

Link spre comentariu

Dual 1400 foloseste implementat in final principiul puntii echilibrate (Quad 405),in o varianta proprie,simplificata;pentru a beneficia de calitatile finalului e bine sa se inlocuie operationalele 4558 cu unele mai bune-NE 5532,4580,etc.E bine sa se verifice-refaca lipiturile reci.Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări