Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema amplificator dual cv 1400 !!!

Vizitator peye01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator peye01

cand ai masurat, ai scos macar un pin din cablaj?

M-am uitat pe shema iar acolo scrie cati ohmi trebuie sa aiba o rezistenta.am masurat multe rezistente pe placa si au dat valorile corecte fara pini scosi ...Editat de Madalina
Link spre comentariu
Vizitator peye01

placa de amplificare e impartita in doua parti care au componente identice, canalul stang respectiv canalul drept.

http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... 05xwe.jpg/

daca rezistenta din stanga are 42 de ohmi iar cea din dreapta are 149 de ohmi si mai are si semne ca e afumata in mijloc e clar ca e nu e buna.

am masurat si alte rezistente iar valoarea celor din stanga e aceeasi cu cea din dreapta.

Link spre comentariu
Vizitator peye01

asta e bazaitul iar la urma am bagat mufa la monitor si se aude bine.

din minutul 1.35 pana la minutul 2.20 se auzea la boxele alea mici de calculator( am gresit mufa jack apoi am bagat amplificatorul pe monitor

Link spre comentariu
Vizitator peye01

se aude bine.

Deci s-a rezolvat.
nu s-a rezolvat. doar prin monitor se aude bine. inainte ascultam prin tuner si se auzea mult mai tare iar acum baraie si d-abea se aude muzica daca bag prin tuner phono tape 1 sau tape 2 (cu mufa cu 5 cuie) iar daca bag rca urile la phono sau tuner se aude muzica dar baraie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări