Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator cu probleme ajutor

Vizitator flocaneata

Postări Recomandate

Vizitator flocaneata

am ars finali unui amplificator problema e ca nu gasesc sa cumpar acel model pe piata noastra nici macar prin comanda...acuma la magazine am gasit niste inlocuitori dar nu stiu pe care ar trebui sa ii cumpar acestia fiind destui de scumpi 27 de lei bucata si imi trebuie 4 acum sunt dispus sa dau bani astia dar vreau sa aleg modelul potrivitCe credeti ca ar fi mai bun un IRFP 450 sau un 2SK2611 acuma cei originali erau 2sk2362 Daca finalul e mai puternic dauneaza cu ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator george_21_2005

baga cu incredere 2SK2611.au 150w.cei pe care i-ai ars tu au 100w.cu cat e puterea mai mare cu atat e mai bine.vezi ca are la www.tme.eu.ro cu aprx 5 ron bucata.de acolo ai siguranta ca sunt originali.prin magazine gasesti numai fake-uri.succes

Link spre comentariu

Un pic de atentie la ce inlocuitori alegi ar fi mai mult dcat binevenita mai ales cand este vorba despre mosfeti, daca un tranzistor este mai puternic decat cel original nu inseamna si ca este mai bun pentru schema data, se prea poate ca schema sa nu poata invinge in timp util capacitatea din grila la mosfetul mult mai puternic si acesta intra intr-o stare de semiconductie, te miri apoi de ce sta fierbinte desi ai volum mic, asadar atentie la caracteristici si nu doar cele generale ci si tabelele si graficele, in principiu orice alt final este bun atata timp cat ale sale caracteristici sunt asemanatoare, asadar atentie si bafta.

Link spre comentariu
Vizitator george_21_2005

din cate stiam la tme aveau piese de calitate.cauta-i si la farnell ca acolo sigur sunt originali sau cumpara de la colegul nostru care si el mai mult ca sigur ii are originali.succes

Link spre comentariu
Vizitator flocaneata

va multumesc pt raspunsuri mi-ati fost de mare ajutor am ales intrun final dupa o dezbatere mai indelungata varianta cu IFRP450 erau cei mai apropiati de ce a avut amplificatorul din fabrica si vad ca dupa 3 vile de folosinta si un abuz destul de mare functioneaza perfect nu se incalzeste radiatorul mai mult decat ar fi normal sunetul are o calitate destul de buna .....DECI SUNT MULTUMIT .....va multumesc inca o data pt ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări