Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebarea procesor

strombi

Postări Recomandate

Am un procesor AMD athlon 64 x2 Dual Core 4200+ 2.20Ghz si ma contrazic cu cineva el spune ca daca procesorul e dual performantele lui poate sa se duca pana la 4.40Ghz e adevarat???Eu cred ca daca e de 2.20 atat e si atat ramane,va cer parerea celor care se pricep care e adevarata realitate??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

2

• Luca

2

• davidut5

1

• stefanstudio

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

performanta nu creste dela sine dar unu de 2,2 dualcore e de 2 ori mai bun decat unu de 2,2 simplu dece? pentru ca dualcore are 2 nuclee adica ai 2 procesoare intr-unu singur (eu am un intel dualcore de 3 ghz 2 mb cash si zboara :inger :88 )

Link spre comentariu

Cred ca poate creste prin overclock la 4,400 de la 4,200+. Dar cand se zice dual core se specifica frecventa pe un core adica 2,2 si frecventa totala adica 4,200+. Cel putin asa cred eu ca este.Al meu e de 3,06 si la 3,06 lucra. Acum l-am overclockat la 3.190

post-25245-139829356263_thumb.jpg

Link spre comentariu

AMD athlon 64 x2 Dual Core 4200+ este modelul procesorului si nu frecventa la care lucra,acesta lucra la 2x2200mhz,se poate mari frecventa la acest procesor daca placa de baza stie dar nu pana la 4000-44000 mhz.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări