Vizitator culdaraul Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Salutare. Zilele acestea am primit un laptop Dell D620 care are urmatoarea problema foarte ciudata. Nu vrea sa imi recunoasca hard-discul de nici o culoare. Primesc ceva eroare de genul "No boot sector". Daca incerc sa instalez WinXP, imi zice ca nu a gasit nici un HDD instalat (desi, il vede in BIOS ca "160gb hard disk drive"). Daca incerc sa instalez Windows 7, imi da tot felul de BSOD-uri (BAD_POOL_HEADER, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, sau erori de genul 0X0000...)Dupa indelungi resetari de BIOS (scos bateria) si reinstalari de BIOS, am reusit sa trec de prima faza (creat 2 partitii, formatat), dar cand sa mearga la faza a2-a a instalarii, am primit din nou mesajul "no boot sector".Tind sa cred ca e o problema ori cu BIOS-ul (nu isi face update-ul chiar cum trebuie), sau cu memoria EPROM in care este salvat BIOS-ul.Sau, poate sa fie defect vreun controller I/O.Ceva idei ? Sa incerc un reflow la chipset ?Va multumesc pentru eventualele raspunsuri . Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 ...Ceva idei ? Sa incerc un reflow la chipset ?...Am patit si eu asa ceva... Prima data se datora HDD defect. A doua oara conectoarelor SATA oxidate. Puteti incerca o curatare a contactelor HDD cu o guma fina.BAFTA! Link spre comentariu
Vizitator culdaraul Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Nu e de la Hard Disk. Am incercat cu 3 hard-discuri care merg pe alt Dell identic.Am schimbat cipul de BIOS cu altul de pe alta placa moarta, dar se manifesta la fel. Alte idei ? Link spre comentariu
Spammer Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Nu e de la Hard Disk. Am incercat cu 3 hard-discuri care merg pe alt Dell identic.Am schimbat cipul de BIOS cu altul de pe alta placa moarta, dar se manifesta la fel. Alte idei ? posibil probleme la southbridge.... incearca sa instalezi un linux si vezi daca se manifesta la fel(bsod. etc..) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum