mihai2 Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 buna seara,ma intereseaza cu ce as putea inlocui finalii acestui amplif,2sk60/2sj18 care nu cred ca se mai gasesc.multumesc mihai Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Din păcate cu nimic. Cea mai ieftină variantă e să modifici etajul final ptr trz bipolari complementari.Eu aşa am făcut şi la 4650 şi la 5650. Link spre comentariu
mihai2 Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Din păcate cu nimic. Cea mai ieftină variantă e să modifici etajul final ptr trz bipolari complementari.Eu aşa am făcut şi la 4650 şi la 5650.Multumesc,zal,pt. raspuns si indraznesc sa te rog sa-mi trimiti modificarea,eu neavand suficienta experienta;numai bine si sarbatori fericite mihai Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Am eu un TA-5650 cu 4 finali arsi, daca faceti vreo modificare si mai aveti macar 4 finali originali buni, sunt dispus sa-i cumpar. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Speram sa posteze @Zal modificarea cu bipolari.......Multumim anticipat ! Link spre comentariu
mihai2 Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Am eu un TA-5650 cu 4 finali arsi, daca faceti vreo modificare si mai aveti macar 4 finali originali buni, sunt dispus sa-i cumpar.Imi pare rau,fluffy37,statia nu are nici un final,a trebuit sa-i gasesc schema ca sa aflu ca sunt fet complementari. mihai Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Din păcate cu nimic. Cea mai ieftină variantă e să modifici etajul final ptr trz bipolari complementari.Eu aşa am făcut şi la 4650 şi la 5650.Multumesc,zal,pt. raspuns si indraznesc sa te rog sa-mi trimiti modificarea,eu neavand suficienta experienta;numai bine si sarbatori fericite mihaiDa, mi-a ieşit vrăbiuţa din gură. Modificarea e substanţială în etajul final, nu se schimbă pur şi simplu trz finali cu alţii, trebuie modificat şi la socluri, e destul de meşterit. Nu e ptr începători.Uite o sursă de VFet-uri, fraţii mai mari ai celor din amplif: http://www.diyaudio.com/forums/vendors-bazaar/202865-new-nec-tube-amplifier-sale-2sj20-2sk70.html Link spre comentariu
mihai2 Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 multumesc,zal,am vazut ca si americanilor li se par scumpi acei tranzistori,eu ce sa mai zic;o sa incerc de amorul artei sa modific finalul dar nu cred ca merita transpus in practica,nu se justifica timpul pierdut;probabil ca o sa pun integrate.SARBATORI FERICITE mihai Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 De amorul artei, dacă poţi posta o schemă curată şi inteligibilă, că cele două de pe net sînt infecte, pot să arăt modificările. Ca ideie generală, se refoloseşte acest cablaj cu trz finali Darlington, eu foloseam BDX66/67C (sau TD366/367C - IPRS). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum