Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif sony ta 5650

mihai2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai2

4

• zal

3

• hpavictor

1

Din păcate cu nimic. Cea mai ieftină variantă e să modifici etajul final ptr trz bipolari complementari.Eu aşa am făcut şi la 4650 şi la 5650.

Multumesc,zal,pt. raspuns si indraznesc sa te rog sa-mi trimiti modificarea,eu neavand suficienta experienta;numai bine si sarbatori fericite mihai
Link spre comentariu

Am eu un TA-5650 cu 4 finali arsi, daca faceti vreo modificare si mai aveti macar 4 finali originali buni, sunt dispus sa-i cumpar.

Imi pare rau,fluffy37,statia nu are nici un final,a trebuit sa-i gasesc schema ca sa aflu ca sunt fet complementari. mihai
Link spre comentariu

Din păcate cu nimic. Cea mai ieftină variantă e să modifici etajul final ptr trz bipolari complementari.Eu aşa am făcut şi la 4650 şi la 5650.

Multumesc,zal,pt. raspuns si indraznesc sa te rog sa-mi trimiti modificarea,eu neavand suficienta experienta;numai bine si sarbatori fericite mihai
Da, mi-a ieşit vrăbiuţa din gură. Modificarea e substanţială în etajul final, nu se schimbă pur şi simplu trz finali cu alţii, trebuie modificat şi la socluri, e destul de meşterit. Nu e ptr începători.Uite o sursă de VFet-uri, fraţii mai mari ai celor din amplif: http://www.diyaudio.com/forums/vendors-bazaar/202865-new-nec-tube-amplifier-sale-2sj20-2sk70.html
Link spre comentariu

multumesc,zal,am vazut ca si americanilor li se par scumpi acei tranzistori,eu ce sa mai zic;o sa incerc de amorul artei sa modific finalul dar nu cred ca merita transpus in practica,nu se justifica timpul pierdut;probabil ca o sa pun integrate.SARBATORI FERICITE mihai

Link spre comentariu

De amorul artei, dacă poţi posta o schemă curată şi inteligibilă, că cele două de pe net sînt infecte, pot să arăt modificările. Ca ideie generală, se refoloseşte acest cablaj cu trz finali Darlington, eu foloseam BDX66/67C (sau TD366/367C - IPRS).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări