Vizitator Sapaliga Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Am 4 seturi de fire grupate cate 3 si va intreb daca exista in lumea asta un fel de comutator sau intrerupator ca: pe o pozitie sa treaca A1,B1,C1 pe alta A2,B2,C2 ... etc catre dispozitiv.Am pus la attach o poza, poate ajuta.Nu vreau multiplexor, deoarece nu am de a face cu semnale digitale TTL sau CMOS 0V si 5V, voi avea tensiuni si curenti variabili pe fiecare fir. Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Comutator rotativ cu 3 contacte x 4 pozitii.Sau 4 relee, fiecare cu cate 3 contacte. Actionate unul cate unul.Sau 4 grupuri de cate 3 contacte reed. In vecinatatea lor deplasezi un magnet, astfel ca la un moment dat sa fie inchise numai contactele unui grup. Sper ca nu sunt prea mari curentii si tensiunile. Link spre comentariu
Vizitator Sapaliga Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Curenti mici, e vorba despre un convertor A/D.Tensiuni 0 -> +5 V Caz A0 -> +10 V Caz B-5V -> +5V Caz C-10V -> +10V Caz DDar nu acestea vor fi chiar pe fire, au rezistente mari inainte, chiar si de ordinul Megaohmilor. Tensiuni apropiate de 2.5 V vor cadea acolo.Oricum multumesc de raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum