Vizitator SIG Postat Martie 15, 2006 Partajează Postat Martie 15, 2006 Exista si ptr. CD Rom-uri fisiere de upgrade/driver,caci am dat marca si modelul meu de CD Rom si am gasit de downloadat ceva upgrade?Practic CD Romul l-am instalat fizic in calculator fara sa instalez vre-un driver pentru el. Merci. Link spre comentariu
one Postat Martie 15, 2006 Partajează Postat Martie 15, 2006 Parca am auzit si eu de DVD-recordere la care faci firmware upgrade si il transformi din single-layer in double-layer. Link spre comentariu
pavcostel Postat Martie 15, 2006 Partajează Postat Martie 15, 2006 SalutDin cate stiu, parca numai CD/RW sau DVD de toate felurile exista update de firmware. Adica "flash -bios"- ul lor intern... La cd-rom chior, nu am auzit...Daca te referi la driver pentru windows, alea le instaleaza XP automat, daca nu ai driver special de la producator...Cu stima,Costel Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Martie 15, 2006 Partajează Postat Martie 15, 2006 Da e CD writer.Si imi zicea ca fisierul executabil respectiv trebuie sa-l rulez sub DOS ca sa se instaleze upgrade-ul. Link spre comentariu
pavcostel Postat Martie 15, 2006 Partajează Postat Martie 15, 2006 Cat de vechi e writter-ul? Si cat de vechi firmware-ul?Au dreptate, trebuie sa bootezi DOS ca sa mearga, si, important, O FACI PE BARBA TA, cum se spune... Trebuie sa fii atent, eventual daca merita ce spun ei ca au corectat cu noul firmware...Cu stima,Costel Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Martie 15, 2006 Partajează Postat Martie 15, 2006 De vechi e vechi,exact nu stiu,l-am primit de la cineva.Am luat un upgrade din asta si l-am rulat in DOS asa cum mi-au recomandat ei in fisierul Readme.Ideea era ca nu intelegeam ce fac aceste upgrade-uri mai exact.Deci se poate imbunatatii un CD Writer ? Link spre comentariu
pavcostel Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 Cam tarziu, dar asta e job-ul...Nu multe, eventual gestiunea bufferului intern, ceva prin algoritmul de corectie, eventual optimizari la mpp. Plus am gasit si ceva pe la esantionare...Daca mai merge, e ok.Cu stima,Costel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum