Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Configurare camera IP

Vizitator miku696969

Postări Recomandate

Vizitator miku696969

Buna ziua! Dupa cum se vede, am scris in zona incepatorilor! :rade: Am si eu o problema foarte stresanta. Am o camera IP si nu stiu cum sa configurez router-ul pentru ca aceasta sa functioneze pe internet. Doresc sa vad imaginile prin internet, de oriunde, pe un laptop sau telefon iphone 4. Mentionez ca locuiesc in Spania si furnizorul de internet este prin cablu, la societatea ONO. Router-ul este marca NETGEAR CG3100D. Soft-ul este in spaniola dar asta nu este o problema ci faptul ca eu nu am idee cum sa-l configurez.Absolut deloc din pacate!!! Camera nu stiu ce model este pentru ca am cumparat-o dupa eBay si nu e stralucita dar se pare ca lucreaza ok. Am reusit s-o configurez sa functioneze in reteaua mea, de acasa, wifi si o vad pe laptop cat si pe telefonul iphone, prin wifi. Nu stiu cum sa configurez router-ul sa functioneze pe net ca sa pot supraveghea casa si din alta parte. IP-ul meu este dinamic, se pare. Daca cineva doreste sa ma ajute as fi recunoscator si daca trebuie sa dau mai multe detalii despre problema sau daca cineva chiar doreste sa ma ajute si are putin timp va dau adresa de mess: miku696969. Va multumesc din suflet si sper ca vreti si puteti sa ma consiliati, mai ales ca am avut, de curand, probleme cu niste magari de hoti...evident conationali. La revedere, Mihai

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• iora

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări