Vizitator marinica mihai Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Salut.m-am contrazis astazi cu tatal meu.eu am o boxa cu filtru de 100 w.si o statie de 300w.iam zis lu tata k dak leg 3 boxe de 100w nu imi arde filtrele (legare prin speakon una de alta)tata zice ca nu e asa ma poate lamurii cineva si pe mine. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Filtrele din boxe sunt pasive? si ce impedanta au acele boxe? PS; Daca si anume conectezi 3 boxe de 100W impreuna nu inseamna ca vei avea una combinata de 300W, ci inseamna ca vei avea cel mai probabil o modalitate sigura de distrugere a amplificatorului. Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 filtre pasive.tata zice k doar daca le leg in serie boxele scot din ele 300w.dar dak le leg una cate una cik tot 100 de w are asta nu inteleg.la un amplificator de 300 w daca pun 2 boxe au filtre de 100 w se ard filtrele? Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 filtre pasive.tata zice k doar daca le leg in serie boxele scot din ele 300w.dar dak le leg una cate una cik tot 100 de w are asta nu inteleg.la un amplificator de 300 w daca pun 2 boxe au filtre de 100 w se ard filtrele?-Nici tu nici tatal tau nu prea aveti dreptate, din 3 boxe de 100W n-ai cum sa scoti 300W indiferent de cum le conectezi, la varianta in serie se tripleaza impedanta deci puterea in loc sa creasca se diminueaza sever, iar in paralel risti sa crape ampliful datorita impedantei de sarcina prea mici.-Cat despre filtre, depinde de configuratie, la joase de obicei este o inductanta care are ca rol cresterea impedantei direct proportional cu frecventa, este posibil sa crape condensatorii care separa mediile si inaltele ( in functie de cate cai are filtrul ), pe de alta parte iti pot crapa chiar difurile daca le dai prea mult. Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 in fine...eu am o boxa de cu filtru de 100w si aplif de 300 tata cik o ard si eu iam zis cand o sa am cantare cu ea mai leg ink o boxa de asta a mea de la speak on acolo si merg cu aman2 ca sa nu fie riscu' sa ard filtru... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Ce amplif e? Poate cei 300W nu sînt chiar atîţia în realitate. Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 ...am o putere cu 12 finali in capsula pe canal si are 2 canale si un ditai trafu..... Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 ...am o putere cu 12 finali in capsula pe canal si are 2 canale si un ditai trafu..... Interesanta descriere, acum cu siguranta stim exact ce amplif ai Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 mai marian stie tot:))) se aude bine am dat in el si la un botez nare frate nimic doar bazaitul ala,daca mai ma tine un botez il arunc;) Link spre comentariu
Kuki Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 am dat in el si la un botezia un ciocan mai mare..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum