Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

zgomot de fond

Vizitator marinica mihai

Postări Recomandate

Vizitator marinica mihai

Salut.am facut schimb cu cineva din brasov ...mi-a dat o statie de 2 ori 300 w r.m.s are 12 finali daia in capsula pe fiecare canal 300 de w pe canal mi-a spus baiatul de la care am luat-o ca are (avea lacrimi in oky cand mi-a dat-o)imi poate spune cineva daca m-a mintit sau e advr ...sa fiu asa mai explicit.am un bazait\zgomot de fond...ce duce la aparitia acestuia daca imi puteti fi de folos...are 2 condensatori mari....si nu styu dc bazaie....knd dau volumul mic bazaie putin cand ii dau mai tare e cam jale.... :jytuiyu

post-59386-139829355351_thumb.jpg

post-59386-139829355357_thumb.jpg

post-59386-139829355364_thumb.jpg

post-59386-139829355372_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Motivele pot fi mai multe, probleme in sursa de alimentare, electrolitici defecti/uscati, finali dusi, etc. Trebuie luata la verificat cu atentie si cu de-amanuntul, incepand de la traf si terminand cu finalii, cablarile interioare, mufele, samd. Bineinteles asta cu conditia sa te si pricepi in domeniu, altfel mergi la electronist cu ea.

Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai

electrolitici fiind condensatorii mari nu?ma ea are cablajele noi siliconice..e facuta dar e buna....voi ce parere aveti ?cam cat mar costa toata mascarada sa o fac cat de cat bine...

Link spre comentariu

electrolitici fiind condensatorii mari nu?ma ea are cablajele noi siliconice..e facuta dar e buna....voi ce parere aveti ?cam cat mar costa toata mascarada sa o fac cat de cat bine...

Electroliticii sunt toti condensatorii electrolitici din Amplificator, adica piesele alea rotunde de diferite dimensiuni care arata ca un soi de butoiase, cu totii trebuie schimbati pentru siguranta, insa din cate pare nu prea este de tine treaba asta, mergi la un electronist de meserie si vei afla acolo ce si cum, pana nu se stabilesc exact factorii cauzatori ai defectiunii este imposibil sa ti se spuna ce si cat te-ar costa.
Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai

aaa condensatorii aia mici zici tu?o sa ii schimb pe toti dar mia zis baiatul de la care am luat statia sa am grija la cei 2 condensatori mari ca e pericol mare .(si cei mari trb schimbati?)el e dichisit asa amplificatorul....si cam cat ma costa cei 24 de finali aveti idee.multumesc.

Link spre comentariu

Salut.am facut schimb cu cineva din brasov ...mi-a dat o statie de 2 ori 300 w r.m.s are 12 finali daia in capsula pe fiecare canal 300 de w pe canal mi-a spus baiatul de la care am luat-o ca are (avea lacrimi in oky cand mi-a dat-o)imi poate spune cineva daca m-a mintit sau e advr ...sa fiu asa mai explicit.am un bazait\zgomot de fond...ce duce la aparitia acestuia daca imi puteti fi de folos...are 2 condensatori mari....si nu styu dc bazaie....knd dau volumul mic bazaie putin cand ii dau mai tare e cam jale.... :jytuiyu

Te rog nu mai folosi limbaj de messenger, asa cere regulamentul elforum:

http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390

Link spre comentariu

Foarte proaste pozele, nu se înţelege ceva din ele, dar chiar şi aşa ampliful pare manufacturat de cineva în garaj, nu de o firmă. Cond ăia mari sînt izolaţi cu hîrtie? Parcă se mai vede un trafo mai mic...Brumul e sigur de la mase legate aiurea, trafo poziţionate aiurea, plus cond electrolitici bătrîni. E mult de muncă şi nu merită efortul, mai ales că nu te pricepi. Rezultatul va fi că meşterul la care o vei duce, probabil te va mînca de bani şi mare lucru nu va rezolva.Era mai bine să ne întrebi înainte de a te pricopsi cu fierătania. :nas:

Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai

aveti dreptate acum m-am bagat in hora aia e ...am o intrebare cum descarc eletroliticii aia mari ca mia zis omul de la care am luat-o ca e belea cu ei...cum ii descarc fara sa ma curentez??si nu are 2 traf are unu mare mare 2 etaje unul peste altu si cel gri asa e un cooler imens.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări