Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor de putere acs10865s00p

Vizitator avramandrei34

Postări Recomandate

Vizitator avramandrei34

acest tranzistor este folosit la masina de spalat , el actionand pompa de evacuare...intrebarea este unde gasesc tipul acesta de tranzistor ca pe internet nu am descoperit nimic :sparge: modelul de masina e whirlpool AWO/D3100 daca ajuta cu ceva.multumesc antcipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex_hobeanu

1

• remus68

1

• GEO 53 BN

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

acest tranzistor este folosit la masina de spalat , el actionand pompa de evacuare...intrebarea este unde gasesc tipul acesta de tranzistor ca pe internet nu am descoperit nimic :sparge: modelul de masina e whirlpool AWO/D3100 daca ajuta cu ceva.multumesc antcipat

Nu cred ca este tranzistor.La o masina de spalat Whirpool cu programator electronic pe care am reparat-o, actionarea pompei de evacuare a apei se face cu un triac asemanator cu un tranzistor BC cu capsula din plastic.Notarea pe placa a tranzistorilor si a triacelor este la fel,Q.
Link spre comentariu
Vizitator avramandrei34

Nu cred ca este tranzistor.La o masina de spalat Whirpool cu programator electronic pe care am reparat-o, actionarea pompei de evacuare a apei se face cu un triac asemanator cu un tranzistor BC cu capsula din plastic.Notarea pe placa a tranzistorilor si a triacelor este la fel,Q.
totusi.. unde se poate gasi aceasta piesa?? ca tot nu am gasit nimic...seria triacului este aceea din titlu acs10865s00pva mai dura umpic pana fac rost e o poza pentru ca masina nu este la mine acasa :d
Link spre comentariu

Nu este nevoie sa ii faci poza. Este un triac fabricat de ST, capsula TO92 sau SOT223 avand curent maxim 0.8A si protectie la supratensiune. ACS108-6S este codul, se gaseste datasheet-ul pe internet. Daca ai loc pe placa cred ca il poti inlocui cu BT139 sau BTA16 fara probleme sau cu un releu ( pentru releu s-ar putea sa fie necesare mai multe modificari). Pentru BT139 sau BTAxx ar fi bine sa adaugi si un varistor sau macar un condensator de 10...22nF la 275Vac pompa fiind o sarcina inductiva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări